'Saw' på fire hjul?

James Wan laver 'Fast & Furious 7'
The epic showdown!
(© UIP/Scanbox)

Med film som Saw (2004), Death Sentence (2007) og Insidious (2010) på CV'et og flere gyseligheder som The Conjuring og 'Insidous: Chapter 2' på vej er James Wan utvivlsomt en af tidens førende skrækinstruktører.

Men nok skal være nok, for nu ser det ud til, at Wan har valgt en helt anden genre til sit næste projekt som instruktør på 'Fast & Furious 7'.

Om Wan begyndte at få søvnproblemer pga. de makabre emner eller om han blot følte, at gysergenren ikke bød på flere udfordringer, vides ikke. Uanset årsagen har Wan længe ledt efter anderledes materiale at kaste sig over, og nu har Universal Pictures så tilbudt ham action-sagaens syvende kapitel - der desuden rygtes at byde på Jason Statham i en større rolle.

Så bliver det spændende, om Vin DieselPaul Walker og de andre fartglade alfahanner kommer ud for nogen virkelig blodige biluheld i den kommende film, eller om Wan kan holde sig i skindet og føre serien videre uden mærkbart gearskifte.

'Fast & Furious 7' følger direkte op på ulykkerne begivenhederne i 6eren og forventes allerede at være klar til premiere sommeren 2014.