Cookie- og Privatlivspolitik
Refn, Mikkelsen og Vinterberg til Cannes

Refn, Mikkelsen og Vinterberg til Cannes

Tre danskere skal til Sydfrankrig i forskellige roller

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Danske Nicolas Winding Refns kommende film Only God Forgives skal konkurrere om Guldpalmen, ligesom Drive gjorde forrige år. Det er blevet klart, efter programmet blev offentliggjort på et pressemøde i Cannes i dag. 

Refn skal bl.a. kæmpe mod prominente navne som Steven Soderbergh (Behind the Candelabra), Roman Polanski (La Venus a la Fourrure) og Paolo Sorrentino (La grande bellezza) om Palmerne.

Mads Mikkelsen kommer også til at betræde den røde løber i Cannes. Han har nemlig hovedrollen i 'Michael Kohlhaas', som også vises i hovedprogrammet og derved er nomineret til Guldpalmen.

En tredje anden dansker skal også til festivalen, men ikke med en film i konkurrence.

Thomas Vinterberg har to gange modtaget priser ved filmfestivalen i Cannes (for Festen og Jagten), og nu skal han selv være med til at beslutte, hvem der skal hædres.

Vinterberg er blevet valgt som formand for det særskilte program ved festivalen, Un Certain Regard, der viser film af særlig original og anderledes karakter og i sidste ende uddeler en pris til den bedste af disse.

Det er desuden blevet offentliggjort, at The Bling Ring med Emma Watson bliver åbningsfilm for Un Certain Regard-programmet den 16. maj.

Steven Spielberg er formand for juryen, der skal vælge Guldpalmevinderen, og filmfestivalen i Cannes afholdes fra den 15. til den 26. maj.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Sikker på at det er velfortjent :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.