Cookie- og Privatlivspolitik
Peter Jackson om 'Hobbitten 2'

Peter Jackson om 'Hobbitten 2'

Interview og korte klip fra optagelserne

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Hobbitten-instruktøren Peter Jackson har taget sig tid til at svare på et par fanspørgsmål i et videointerview.

Første spørgsmål er fra en almindelig fan, men derefter kommer to velkendte ansigter på banen. Først TV-stjernen og Tolkien-eksperten Stephen Colbert, der stiller et utrolig nørdet spørgsmål, efterfulgt af Billy Boyd, der spillede Peregrin Took i den oprindelige trilogi.

Jackson følger sine svar op med et storyboard samt et par klip fra optagelserne til fortsættelsen, 'Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark'.

De meget korte klip viser bl.a. Lee Pace som Thranduil, Evangeline Lilly som Tauriel og Stephen Fry som Master of Laketown.

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark får dansk premiere den 11. december 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Laurauser/906212

Så den fulde udsendelse da de sendte den live fra NZ, ville bare ønske man kunne se det hele igen ! Til sidst viser de en samling a klip (en lille mini tailer var det vel næsten) og det ser yderst spændende ud, ville bare gerne fiinde den igen, for man er jo helt oppe at køre når man ser det :P
Men ihh tror DoS bliver virkelig god og bliver virkelig spændende at se WETA lave smaug og filmatiseringen af Mirkwood .. kan jo bare ikke vente !! men godt vi snart for DVDen og så forhåbentlig en trailer !!

Christine

Hvorfor er der så lang tid til??

Aske

Nu var jeg selv så heldig, at jeg så hele live eventet som varede ca. 1 time og må sige, at det var nogle spændende ting, de viste frem.

Lee Pace som Thranduil tror jeg vi alle kan se glædeligt frem til og så ser Evangeline Lillys karakter Tauriel også yderst spændende ud.
Fra hvad jeg så, tror jeg umiddelbart at DOS bliver bedre end AUJ.

Mikkel Poulsen

Havde regnet med en teaser trailer, men i stedet er det bare et videointerview dejligt. Og se nogle klip fra den kommede. Desolation of Smaug kan ikke vente elsker bogen, og filmen del 1 den ser ud til at følge bogen godt. Med del 2 men har hørt at der i sommeren skulle komme en trailer, for del 2 enten i Juni Juli eller August. Så hold skarpt øje med den!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

23 minutter siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

45 minutter siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

5 timer siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

6 timer siden
Nadia

Nu må min lokale biograf aka Kinorama Sønderborg se at få den på plakaken ellers er jeg nød til at tage til nærmesete storby bare for at se den.

18 timer siden