Cookie- og Privatlivspolitik
Første trailer til 'Percy Jackson 2'

Første trailer til 'Percy Jackson 2'

Poseidons søn i nye problemer

Stem op!
14
Stem ned!
-2
(reset)

Fortsættelsen til Percy Jackson-filmen fra 2010 har fået sin første trailer, og denne gang må gudesønnen (Logan Lerman) forsvare et angreb fra titanerne.

Den første film opnåede ikke tilnærmelsesvis samme popularitet som Harry Potter-serien, men eventyret blev alligevel en nogenlunde succes med 226 mio. dollars på verdensplan. Omsætningen var i hvert fald nok til, at man nu har filmatiseret Rick Riordans anden roman om teenageren med de guddommelige aner.

Thor Freudenthal (Hotel for Dogs) afløser Chris Columbus i instruktørstolen, imens Nathan Fillion (Serenity) og Stanley Tucci (The Hunger Games) er blandt de nye navne på rollelisten.

Percy Jackson & uhyrernes hav får dansk premiere den 15. august.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
:))user/1011819

Er en stor fan af Percy Jackson bøgerne, og var ikke så begejstret over hvad de gjorde med den første film.

Jeg ved godt at de har rettet nogle af fejlene nu, men jeg ved stadig ikke helt hvordan de har tænkt sig at forklare alle de vigtige ting, som de undlod at tage med i The Lightning Thief?

Glæder mig dog alligevel stadig til filmen, og håber virkelig at den ikke kommer til at skuffe for meget!

Jeff

Looks just as bad as the first...

Freja

Synes faktisk, det er rigtig synd, at de går så langt væk fra bøgerne, som er virkelig gode (og desuden meget lærerige i forhold til mytologi). Øv :(

Natacha

Jeg glæder mig så meget! Jeg har ventet så længe på efterfølgeren, så blev så glad, da traileren kom ud!!! Jeg elsker Percy Jackson og Logan! Den skal klart ses!!! <3<3

Anonymuser/0

Den er blevet lavet til en fuld komedie, så det næsten gør ondt helt ind i ens Halvblodshjerte. Har også hørt at den bliver en trilogi i stedet for en film serie på de snart 10 bøger.. Gør jer selv den tjeneste at læs bøgerne, for I kender ikke handlingen hvis I kun har set den ene film, og ud fra den her trailer ser det stadig ud som om de skjuler handlingen. De har taget en titel på en bog, personernes navne og gjort det til deres komplet egen. Og Annabeth der skal til at åbne en farlig dåse, uden at tænke over konsekvenserne? Det er anti-Annabeth! Jeg tager nok ind og ser den, og håber på at blive positivt overrasket

Hanne Dalgaard

Okay god action - god historie - En film jeg glæder mig til at se

Camillauser/927927

Den ser spændene nok ud, tror det er en glimrende efterfølger der er værd at se.

Marlon Campbell

Har ventet på denne trailer og jeg blev ikke skuffet :)
glæder mig!

Carluser/917403

Nej hvor ser den skidt ud!
Det er noget af det dårligste CGI jeg længe har set!

Jacob

Vi oplever for tiden en række halvhjertet forsøg fra Hollywood-folkene på at presse alverdens ungdomsbøger igennem - gerne med "The World Wide Bestseller" med på vejen.
Nogen bøger klarer sig igennem nøglehullet, som f.eks. Harry Pottter og Twilight - sidst nævnte er nok for pigernes vedkommende.
Men så er der alverdens, ja skrammel, imellem. Som den her Percy Jackson. Og I am Number Four, Beautiful Creatures, The Mortal Instruments, The Host og sikkert mange, mange flere.
Det handler alt sammen om at finde en arving, der kan løfte tidligere tiders store franchises. Og er da også tilhænger af, at der kører et eller andet i biograferne i en flere-årig periode. Men alle de her historier minder ufattelig meget om hinanden, ligner dræbende kedeligt meget hinanden og den samme, tåbelige kærlighedshistorie.
Beder til at det er en modebølge, og at nytænkende kræfter på den anden side af Atlanten kommer med helt nye projekter.

På forhånd tak!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Stine Teglgaard

Har du set den med Tom Cruise og American Psycho? Den er så vild!

MVH Stine

8 timer siden
Bjarke Friis Kristensen

Dejligt at se din liste - og bl.a. også lidt kærlighed til den en smule oversete ‘I Love You Phillip Morris’ :) Bjarke, kino.dk

10 timer siden
hakuninuser/15689
hakuninuser/15689

1. Evigt solskin i et pletfrit sind
2. Man on the Moon
3. The Truman Show
4. The Majestic
5. I Love You Phillip Morris

13 timer siden
Yasmin

De er virkelig kommet langt med deep fakes. Man kan seriøst ikke se det er fake!

1 dag siden
Kenneth

Meet Joe Black er efter min mening hans bedste film

1 dag siden

Aktive debatter