Cookie- og Privatlivspolitik
Fifty Shades-scener filmet

Fifty Shades-scener filmet

Gus Van Sant og Alex Pettyfer har selv meldt sig på banen

Stem op!
1
Stem ned!
-1
(reset)

Gus Van Sant (My Own Private Idaho, Good Will Hunting) har eftersigende kastet sig i ringen som potential instruktør på filmatiseringen af 'Fifty Shades of Grey'.

Van Sant er ikke blevet kontaktet af Universal, men valgte ifølge rygterne simpelthen selv at tage initiativet for at vise, hvad han kan gøre med den storsælgende erotiske roman-serie.

'Fifty Shades of Grey' handler som bekendt om en ung piges sadomasochistiske eskapader med en forpint (men selvfølgelig gudeskøn) millionær ved navn Christian Grey. Van Sant har udset sig Alex Pettyfer til rollen som Grey, og filmet en vovet sex-scene med den unge skuespiller, der sidst var aktuel som stripper i Magic Mike.

Universal har endnu ikke tilknyttet nogen navne til projektet, så det bliver spændende, om Van Sants stræben giver afkast, eller om han må gå tomhændet hjem, som han gjorde for et par år siden, da han forsøgte at få fingrene i et Twilight-kapitel.

Hvad siger I? Er Gus Van Sant og Alex Pettyfer de rette mænd til opgaven?

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Nadjauser/646459

Han bør ikke spille Christian Grey, han ser for umoden ud, kunne bedre se ham som Ethan.. Matt Bomer er den eneste (i mine øjne) som passer til rollen.
Synes både Ryan Gosling og Alexander Skarsgård er drønlækre, men synes slet ikke de passer til rollen

Charlotte

Hun har kun nogle få ansigtsudtryk i sit arsenal og har da indtil videre slet ikke demonstreret evnen til at kunne løfte en mere kompleks rolle.

Ian Somerhalder savler jeg gerne lidt mere over, så han skal være velkommen i rollen som Christian Grey.

Helle

Og så Kristen Stewert som Anastacia, hun har den samme klossethed, og ja, brune øjne og stort brunt hår. PERFEKT.

Helle

Det skal helt klart være Ian Summerhalder. Han har den helt rigtige Bad Boy attitude, han vil være perfekt til rollen og rollen er perfekt til ham.

Caroline

Det skal være Ian somerhalder..

Rebekka

Jeg vil bare sige at jeg læste denne artikel inden jeg gik i gang med at læse den første bog, så Alex Pettyfer har været i baghovedet på mig fra start, og nu kan jeg ikke forestille mig andet :b

Karenuser/324

Helt ening med Maria og i andre. Kender ham ikke, men alene billedet af ham er forkert. Så JA! vælg en rigtig mand, som har udstråling og kan leve op til de pinsler Christian har i sit indre. Har ikke lige andre bud på rollen - Ryan Gosling, maybe?? ;-)

Kongstad

Jeg er fan af Alex, men kan ikke se ham som Mr. Christian Gray... Kan bedre se ham som mr. Grays bror...

(Skal lige siges at jeg kun har læst halv delen af 1'eren.)

Katja

Jeg kan nu egentlig godt lide Alex Pettyfer - Har i hvert fald ikke noget dybere imod ham, men Christian Grey? DET har jeg svært ved at forestille mig!

Min allerførste anke er at han ikke er gammel nok (i mine øjne) til hverken at spille Christians rolle aldersmæssigt eller personlighedsmæssigt. Med Christian handler det ikke kun om at finde én der kan spille en ung succesrig gut i slutningen af tyverne, det handler om at finde én der kan rumme hele hans baggrund, alle hans mareridt og mørke sider. Og det har jeg svært ved at forestille mig at Alex Pettyfer kan må jeg indrømme.

Pernille

Ej de kunne virkelig godt ha fundet en anden.....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

13 timer siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

14 timer siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

1 uge siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

1 uge siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

1 uge siden

Aktive debatter