Cookie- og Privatlivspolitik
Endelig nyt om '300: Rise of an Empire'

Endelig nyt om '300: Rise of an Empire'

Billeder og lidt om plottet

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

De første to billeder til tegneseriefilmatiseringen '300: Rise of an Empire', der er en prequel til Zack Snyders 300 fra 2006, er udkommet.

Det ene billede viser skuespilleren Sullivan Stapleton (Animal Kingdom), som har rollen som den græske general Themistocles. Han er filmens svar på Gerard Butler i den første '300', som var baseret på Frank Millers voldelige graphic novel.

På det andet billede er ligheden med den første film ikke at fornægte: svedige muskelmænd i kæmpparate positioner i et tegneseriepræget billedunivers. Som noget nyt befinder vi os til søs og ikke på landjorden, hvilket instruktøren Noam Murro (Smart People) uddyber overfor USA Today:

- Visuelt set er den knyttet til originalen, men det er en helt anderledes koreografi, når det kommer til kampe og krig. Handlingen foregår over tid mange forskellige steder.

Murro understreger, at etterens fokus på undertallets kamp mod overtallet stadig gør sig gældende i efterfølgeren:

- De to mod de mange er her stadig. Det er flere 100 mænd mod 100.000-vis. Det handler om at overvinde den mægtigste styrke med visdom og taktik.

300: Rise of an Empire får premiere den 22. august.

300: Rise of an Empire

300: Rise of an Empire

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Selvom jeg er lidt ked af at Zack Snyder ikke står bag så glæder jeg mig som en lille pige :) Kom så snart med den film!

Mikkel

Billederne afslører ikke så forfærdelig meget. Venter derfor stadig på traileren. Det bliver sikkert en fin film rent visuelt. Spørgsmålet er dog, om hvorvidt holdet bag kan leve op til de høje forventninger der naturligvis er til en film som denne. Vi snakker trods alt om en forløber til Zack Snyders visuelle genistreg. At fortællingen foregår på søs, gør mig en anelse fortrøstningsfuld.

Christine

Jeg glæder mig

Andreas

Glæder mig til den, for Zack Snyders 300 var ekstremt god!
Spørgsmålet er bare hvor god den bliver, og om den når op på niveau med 300.
Nu må vi se :-)

Jacob

Glemmer aldrig traileren til 300, og filmen selv havde lidt svært ved leve op til forventningerne. Det var dog til trods en rigtig god film det år.
Selvom lighederne mellem 300 og 300: Rise of an Empire er meget slående, er jeg spændt på en egentlig trailer som jo vil vise om det Zack Snyder gjorde så godt er blevet videreført.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Inshapedk

Sød musik i mine øre Johnny. Disney skal man kun lave i lave doser.

10 timer siden
PernilleSolouser/16711
PernilleSolouser/16711

TENET!!!!

#InNolanWeTrust

12 timer siden
Johnnyuser/335920
Johnnyuser/335920

Når The Snyder Cut kommer. Men også pga. Titans og Doom Patrol.

1 dag siden
Benjamin

The Snyder Cut kommer til HBO Max i 2021.

1 dag siden

Aktive debatter