Cookie- og Privatlivspolitik
Tre klip med Ryan Gosling

Tre klip med Ryan Gosling

Elskovssyg, afbleget og tatoveret

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Drive kørte Ryan Gosling for de kriminelle iført kørehandsker og en skorpion-sølvjakke. Nu vender Gosling tilbage som endnu en stylet fartglad karakter i 'The Place Beyond the Pines'.

Med afbleget hår, en dolk tatoveret på kinden og en motocross cykel mellem benene gør Goslings karakter kur til ekskæresten Romina (Eva Mendes). Da han opdager, at de to har fået et barn sammen, panikker han og kaster sig ud i en halsbrækkende karriere som bankrøver.

Dramaet, der er instrueret af Derek Cianfrance (My Blue Valentine), handler ligeledes om en politimand, spillet af Bradley Cooper - men i dagens tre filmklip holder vi fokus på Ryan Gosling.

The Place Beyond the Pines får dansk premiere den 27. marts.

 Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Hussein

En fantastik film, der viser hvad en mand vil gøre i en øde ø. Plus det Tom Hanks

6 timer siden
Slyngel

:-)

8 timer siden
Lars

Selvom Blinkende lygter ofre reciteres, kan der ikke være tvivl om Gladiators grandiose fremførelse og vildt fantastiske soundtrack.

1 dag siden
TheGreatAngel

En god huskeregel er, at det nok ikke behager jer at han er egoistisk, men som forfatter har man en vision og bliver den ikke fyldt op så meget eft

1 dag siden
TheGreatAngel

De har begge to været ude at sige at kontrakterne ikke bliver forlænget, fordi Jussi har haft nogle andre visioner til karakterne.

1 dag siden

Aktive debatter