Cookie- og Privatlivspolitik
Superman og Lois Lane finder sammen

Superman og Lois Lane finder sammen

Henry Cavill og Amy Adams poserer

Stem op!
4
Stem ned!
-2
(reset)

Superman er snart tilbage på det store lærred i 'Man of Steel'. Og superhelten over dem alle ville ikke være den, han er, hvis det ikke var for hans bedre halvdel, Lois Lane.

Nu poserer de to turtelduer på forsiden af Total Film, og det billede har siden floreret online i en "renset" udgave uden filmmagasinets logo.

I 'Man of Steel' får vi igen forhistorien til Supermans virke som helt, hvor den unge Kal-El ender i Kansas efter at have undsluppet sin døende hjemplanet Krypton. Her bliver han opfostret af Martha og Jonathan Kent (spillet af Diane Lane og Kevin Costner), og snart opdager han sine overmenneskelige kræfter.

Vi ved ikke meget mere om handlingen, end at Supermans hovedmodstander er General Zod (Michael Shannon), og at Superman som sit alter ego, Clark Kent, på et eller andet tidspunkt i historien bliver ansat på Daily Planet og dermed kollega til Lois Lane (Amy Adams).

Henry Cavill har hovedrollen som den kappeklædte superhelt, mens Russell Crowe og Laurence Fishburne har øvrige biroller i Zack Snyders superhelte-film.

Man of Steel får dansk premiere den 14. juni.

Man of Steel

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jon

Så dårligt, at det er sjovt.

Hvis det afspejler standarden på filmen bliver det vist et flop ligesom sidst da Superman vendte tilbage.

Glamour, nu med Superman i ægteskabsdrama. Uha, hvor er det fessent.

Line FS

Det var da en forfærdelig plakat, hehe. Men ja...
Er stadig i tvivl om jeg skal se filmen eller ej... Men kan nu rigtig godt lide Henry Cavill ... men igen, vil være bange for ikke at kunne tage ham seriøst senere.
Men håber sgu de kan få det til at fungere, jeg har ikke set at det har kunne før - men det jo en spændende udfordring.

Christian

Det er ikke nogen plakat, overhovedet. Det er bare et såkaldt promo-shot billed, som er og finde på forsiden af det kommende Total film-magazine.

Line FS

.. Men det gør det ikke mindre forfærdeligt ^^

Christian

Det her er blot et såkaldt "still" fra et film-magazin. Nothing more.

Christian

Forstå det nu, folkens! Der kommer ingen fesen cameo i form af freaken wonder woman, eller en ung Flash løbende forbi...

"Man of steel" bliver sin helt egen enkeltstående film - as it should be!!... Men hvad der sker EFTER den første Man of steel film, det vil så vise sig.

Superman bliver genoplivet for første gang siden den nu 37 årige originale film tog sin begyndelse. Den vil IKKE, ligesom alle de andre marvel film ligge op til eksempelvis en fesen wonder woman film, eller lignende. Den repræsenterer superman og KUN superman. Ligesom batman begins, så bliver denne nye superman også sin helt egen film. Og det bør heller ikke være anderledes!

Nichlas

Jeg fik informationen over Imdb, at de overvejede at føre et klip med WW ind til sidst. Jeg har ikke set flere henvendelser til det siden, som verken benægter and erkender det.

Personligt vil det ikke have den store betydning for mig, de har efterhånden lavet så mange Superman film, at ændre dét på den, ikke vil være den store skandale.

Christian

til andre suphelte i denne film, ja.

Der er også lige i dag blevet offentliggjort interviews på facebook's man of steel side, hvor Henry Cavill snakker om at Man of Steel bliver sin helt egen enestående film. Den stræber efter at blive sin egen lukkede filmperle, ligesom batman begins var.

Men misforstå endelig ikke. Dette er ikke ens betydning med at Henry Cavill og hans version af superman ikke senere hen bliver at se i en mulig Justice League film. Dette ved jeg intet om. Men Zack Snyder nævnte selv til comic-con i 2012 at Man of Steel kun repræsenterer superman og fødslen af en helt ny af slagsen. Der bliver ikke tilføjet andre superhelte elementer til denne film. Han tilføjede dog at det bliver på baggrund af denne films success alene at, og jeg citerer - "who knows what's possible". Naturligvis efterfulgt af en stor klapsalve fra publikum :-)

Ps. Imdb.com er seriøst kun sande i deres udtalelser haldvelen af tiden. Det vrimler med fanboys og såkaldte "trolls" der intet andet har og give sig til, end at sprede falske rygter.

Mads Frederik

der har været, så er Amy Adams den med den bedste bagdel :)

Jacob

Trods The Dark Knight kæmpesuccesen, er opgaven med at virkliggøre Justice League enorm. En ting er at de skal hamle op med The Avengers 2. Noget andet er al den her ballade om Nolan's realistiske Batman kontra Justice League's mere tegneserie-agtige univers. Meget hviler på Supermans skuldre, og hele hemmelighedskræmmeriet er helt sikkert med til at løfte projektet op på det niveau det behøver.
Hvis Wonder Women virkelig gør en entre i slutningen af Man of Steel, ville det uden tvivl kunne sammenlignes med Nick Fury's afsløring i Iron Man.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden
Christian

Hvorfor er det, at hver gang DK laver “storfilm”, så omhandler det krig?

6 dage siden

Aktive debatter