Cookie- og Privatlivspolitik
Producent: "Jeg hadede Star Trek"

Producent: "Jeg hadede Star Trek"

Trekkies og 3D

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

Da Paramount Pictures og Bad Robot fremviste de første 28 minutter af 'Star Trek Into Darkness', bød filmproducenten Bryan Burk velkommen med følgende ord.
 
- Jeg hadede Star Trek! Nogle af de tidligere film var sådan set gode, men jeg fattede ikke, hvad der foregik. Hvorfor gik der så mange forskellige aliens rundt imellem hinanden? Hvordan var karakterens indbyrdes forhold? Og hvorfor var der altid så mange samtaler over storskærme i stedet for action?

Kommentaren leveres naturligvis med et glimt i øjet, men der er meget om snakken. Star Trek-universet har altid været lettere indforstået, og derfor bestod verden tidligere "af dem der hadede Star Trek, og dem der fik skæld ud for at elske Star Trek".
 
- Vores agenda var derfor at lave en film, som alle kunne lide, og som ikke krævede yderligere kendskab til universet, fortæller Bryan Burk om Star Trek-filmen fra 2009, der er den hidtil mest populære af de 11 spillefilm om U.S.S. Enterprise.

Succesen skyldes dog ikke kun det rette tidspunkt, producenten eller den rigtige instruktør (J.J. Abrams) men også noget så simpelt som penge.

- Jeg har al mulig respekt for det fremragende håndværk, der ligger bag de andre film i serien. Fordi producenter aldrig har forstået Star Trek, har budgettet altid været langt mindre end til andre science fiction-film. Filmene var kun lavet for dem, der - af en eller anden grund - var fans af universet. Men det er alligevel imponerende, hvor meget skaberne fik ud af midlerne til rådighed.

Den slags problemer har serien om Spock og Co. ikke længere. 'Star Trek Into Darkness' har eftersigende et budget på 195 mio. dollars, hvilket hører blandt de største Hollywood kan præstere.

- Vi forsøger selvfølgelig at gøre alt større end i den foregående film. Og så er den i 3D. Vi har aldrig været specielt glade for formatet, fordi der efter Avatar kun var få vellykkede 3D-eksempler. Men nu presser vi formatet, alt hvad det kan bære... faktisk langt ud over det acceptable.

Den slags har man jo hørt før, men når en instruktør som J.J. Abrams kaster sig over 3D for første gang, kan man alligevel godt tillade sig at skrue forventningerne i vejret.

Star Trek Into Darkness får premiere den 6. juni.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Dennisuser/185917

Tjahhhh jeg er så altid været i blandt dem der til en hver tid har valgt Star Wars over Star Trek, har overhovet ingen love for de gamle serier og film men må da indrømme at 2009 versionen overtalte mig til at se kommende film i en god stil :)

Hans Christianuser/284115

Star Trek regerer. Det rigtige Star Trek, altså - ikke action-filmen der snakkes om her.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

3 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

3 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

3 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

5 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

6 dage siden

Aktive debatter