Cookie- og Privatlivspolitik
'Alle for to' er større end én

'Alle for to' er større end én

Komedien overgår sin forgænger

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

I 2011 solgte den danske komedie Alle for én 368.110 billetter i biograferne. Efterfølgeren 'Alle for to' har med aktuelt billetsalg på 368.309 billetter netop overgået dette tal. Og det er tilmed, før påsken for alvor sætter ind.

'Alle for to' har Mick ØgendahlRasmus Bjerg og Jonatan Spang i hovedrollerne som tre knap så kvikke småforbrydere, der bliver taget ved næsen af bankdirektøren William Lynge (Kim Bodnia). Nu er det tid til payback.

Komedien er ligesom etteren instrueret af Rasmus Heide og produceret af Ronnie Fridthjof. Sidstnævnte fortæller til kino.dk:
 
- Grunden til, at jeg gik ind i en toer, var, at jeg håbede, vi kunne lave en bedre film, så flere mennesker ville gå ind og se den. Hvis flere går ind og ser den, er det den måde, jeg som producer kan måle, om det er en bedre film. Men selvfølgelig også de citater, der har været rundt omkring og de brugeranmeldelser, som har været meget bedre. Så jeg er bare superglad.

Ronnie Fridthjof er samtidig slet ikke i tvivl om, hvorfor danskerne har taget så godt imod 'Alle for to':

- Den har fat i en folkelighed, som man ikke har set siden Olsen-banden. Det er en vennefilm. Jeg siger ikke, at vores film er Olsen-banden, men den har den her gruppe venner, som ikke altid lige bevæger sig på den rigtige side af loven og som har et supergodt venskab. Og så er det måden, vi kan grine med dem, selvom de ikke lige er de klogeste på denne jord. Det tror jeg, at danskerne godt kan lide, og at de savner.
 
 Alle for to er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
jonuser/927757

Jeg synes den første var underholdende og sjov, og jeg grinte rigtig meget da jeg så den. Alle for to derimod grinte jeg næsten ikke en eneste gang, og jeg må indrømme det er lang tid siden jeg har set en komedie så dårlig... Og det er i betragtning af, at jeg ellers er stor fan af Mick Øgendahl! Så synes på ingen måder det er fortjent! øvøv...

fie meyer

Jeg har selv alle for en. Og har set alle for to to gange.

Min veninde som er stor fan af jonatan spang, har set filmen 4 gange.

Mig og hende og en anden veninde så den 1 marts den. Super god og glæder mig til sommer når den kommer på dvd og bluray.

Filmen, er ikke dårlig eller kedelig. Men det er chancen for at få et godt grin hvis man er til det. God påske til alle

Marie Kastrup S.

De skal ikke lave flere af disse film. Jeg har lige set den ny, og den er virkelig dårlig og meget skuffende ift. den første.

Bare fordi den nye er mere populær, så skal de ikke lave en til. Den nye er kun populær, fordi den første var god.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 timer siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

6 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Tak skæbne.

15 timer siden
Lukasuser/526558
Lukasuser/526558

Prøv nu at fatte det!!! ILLUSIONEN VILLE BLIVE BRUDT!

15 timer siden
Finn Carl

Jeg så versionen med Peter Ustinov som Poirot, også filmet ombord på den afsatte, ægyptiske Kong Farouks gamle kongeskib på Nilen, som agerede hjul

20 timer siden

Aktive debatter