Cookie- og Privatlivspolitik
Afstemning: Schwarzeneggers bedste film

Afstemning: Schwarzeneggers bedste film

"Hasta la vista, baby!"

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Arnold Schwarzenegger står foran sit comeback som actionstjerne i The Last Stand, der har premiere på torsdag den 7. marts. Men i 1980erne og 1990erne var der ingen over og ingen ved siden af den østrigske Mr. Olympia.

Men hvilken er egentlig hans bedste film?

Du kan nu vælge din Schwarzenegger-favorit ud fra listen forneden. Vi har valgt at se bort fra TV-film, ukrediterede gæsteroller samt stemmepræstationer.
 
Redaktionen har samtidig kåret de 5 bedste Schwarzenegger-film.
 
Redaktionens top 5:
1. Terminator 2: Judgment Day (1991)
2. The Terminator (1984)
3. Predator (1987)
4. True Lies (1994)
5. Total Recall (1990)

Hvilken er din yndlingsfilm med Arnold Schwarzenegger?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Idauser/206132

Intet slår The Terminator. Fuck hvor var han bare mega fed og mega noieren i den film som jeg så på repeat på video hele min 80er barndom igennem. Han er bare så MEAN i den film. Nothing clean right.

Mads

eller "cactus Jack" som den osse hedder, hører nok med blandt arnolds mindre kendte film fra starten af karrieren hvor han stadig var mere bodybuilder end actionhelt.
Til gengæld er rollen fuldstændig som skrevet til netop ham på netop dét tidspunkt.
Filmen, en komedie, er nærmest en lang række gags vævet henover en lidt klassisk og ubetydelig historie. I samme stil som "roadrunner"-tegnefilmene.
Arnolds rolle hedder Handsome Stranger" og er en bøf/bodyguard med ca. 8 fungerende hjerneceller - som sagt - skrevet til ham.

"Handsome Stranger - how on eartg did you get such a wonderful name?"
"I wårs nææmed aarfter my faaarder"
LOL

Filipuser/236208

Jeg er helt afgjort stor fan af T2. Hele fremtidsscenariet og stemningen der er i den film, er perfekt. Og Arnold er perfekt i rollen som robot.
Men jeg vil også gerne slå et slag for Last Action Hero. Selvom den på sin vis floppede (havde vist premiere samme weekend som Jurassic Park), står den som et mindeværdigt punkt i min barndomserindring. Hele drømmen om at ens filmhelt kan hoppe ud fra lærredet er jo fantastisk i den alder. Og så er det jo en kanon spoof-movie, hvor der gøres grin med alle klichéerne.
Se den hvis du ikke har allerede, god actionkomedie!

Dennisuser/675260

For mig er Terminator 2 ganske enkel actions godfather..

Kim

Var i Imperial og se T2 ved gallapremieren - uden sammenligning den bedste biografoplevelse jeg nogensinde har haft !!! Hvis nogen af jer var der, så ved I hvad jeg snakker om ! ;-)

Steffen

Helt afgjort en af de bedste film med Arnold, Predator og Terminator var begge to fødslen til en epoka af geniale film, men der er nu noget unikt over True Lies og det er længe siden at en action film har opnået denne højde med Arnold.

f.heltborg

Helt klart Terminator 2: Judgment Day (1991)

m.heltborg

The Terminator (1984)Det er da helt klart hans bedste fillm

JegELSKERFilm

Disse 2 ikoniske personligheder må være Arnold når han er bedst ? Det var også de roller der startede hans filmkarriere for alvor. Så min top 5 må blive dette:

1: Terminator 2
2: Conan The Babarian
3: The Terminator
4: Conan The Destroyer
5: Predator

allanuser/30382

The Terminator (1984)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.