Cookie- og Privatlivspolitik
Solo Han Solo?

Solo Han Solo?

Nye rygter om Star Wars spin-offs

Stem op!
4
Stem ned!
-1
(reset)

Disney planlægger op til flere selvstændige film over Star Wars-sagaens elskede persongalleri.

Yoda lå i går i front som den første karakter til at få et spin-off, men nu indikerer flere rygter, at Han Solo bliver den første solo-rytter.

Ifølge Entertainment Weekly pønser Disney på en film om den galaktiske smuglers unge dage i tiden mellem Revenge of the Sith og A New Hope. Ergo skal en ny ung skuespiller forsøge sig som én af filmhistoriens mest ikoniske karakterer med samme karisma som Harrison Ford - held og lykke!

Rygterne lyder også, at dusørjægeren Boba Fett bliver den anden karakter til at stå alene. Denne film skal eftersigende foregå i tiden omkring den originale trilogi, og derved er der mulighed for masser af interaktion med de oprindelige karakterer såsom en vis Darth Vader.

Alle de store franchise-planer er stadig på rygtebasis, men lad os da endelig lege med på den, og stille jer det oplagte spørgsmål...

Hvem, tror du, kan løfte arven efter Harrison Ford og spille selveste Han Solo?

 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
michaeluser/110720

hvad med en darth binx film. det ville være fedt.

Anna Cæcilie

For mig er det kun EN Han Solo og han hedder Harrison Ford og det skal Disney fandme ikke lave om på! øv!

bIMON

Hvad har de sat i gang!

Henrikuser/305152

så kunne Shia LeBøf være et muligt bud. Det bliver eddermame svært at ramme noget der når Harrison Fords Han Solo, men måske han kunne. Det sværeste bliver at ramme den der combo af rå smugler og akavathed.

Jeg vil også gerne se noget mere om hvordan Chewie og Han Solo mødtes, men jeg tror ikke på, det bliver en historie, jeg bliver positivt overrasket over at se på film.

Line FS

Dårlig ide... Keeeedeligt!! Lyder bare som om de skal have penge.. Ej virkelig, synes sgu det en dårlig ide og lidt sørgeligt.. Føler at de oprindelige Star Wars bliver lidt voldtaget (undskyld sproget). Vi vil ikke se en ny Han Solo, synes sgu det lidt irriterende!! Man finder ikke en ny Han Solo og laver spin-off som det første! Lav Star Wars film MED ham i som rolle, og SÅ kan man lave spin-off med den skuespiller. det her virker mærkeligt! Og som om man nogen sinden vil kunne finde en ordentlig ny skuespiller til ham

Antaeus

Jeg havde nu gerne set andre spin-offs end Solo, fx Darth Sidious, anden Sith Lord eller Jedi.

Hvem mon de finder til at spille Solo?, ingen kan matche.
Filmen skal dog under alle omstændigheder ses, det er jo Star Wars universet.

Maria

Der findes kun én Han Solo - og det er Harrison Ford. Punktum.

Rolf

Ideen om at tage andre karaktere med helt andre baggrunde op, er for mig en fantastisk ide. Der er så mange andre professioner i Star Wars, end bare den evindelige kamp om The Force, light/dark. Smuglerne, Bounty Hunters, og alle gangsterne, The Hutt Cartel.. Bring it on! Personligt ville hele historien on Han Solo og hans beaf med Jaba the Hutt være spændende for mig :)

The Other Account

Jeg syndtes at det er et ret dårligt tidspunkt at give Han Solo sin egen film. Han har alligevel aldrig været min yndlings figur, og så syndtes jeg heller ikke at der er nogle andre der vil kunne gå i Harrisons dragt, og slet ingen der vil kunne erstatte ham!
Det eneste jeg syndtes de burde gøre ved de(n) nye film er, at de burde følge nogle nye figurer - altså, at det skulle handle om nogle nye der skal redde galaksen fra den mørke side, så alle de gamle figurer (på nær R2-D2 og C-3PO) kan hvile i fred.

Hvis en film om Han Solo alligevel udkommer, så skal de ikke regne med at modtage penge fra mig! Men det er da iorden med en Yoda-film, men så behøver vi ikke flere Spin-offs, fra det klassiske persongalleri!

S. Rico

Ikke hvad jeg håbede. Men jeg ender jo nok alligevel i biffen for at se den.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lotte

Jeg vidste heldigvis at den ikke var 'afsluttet' og var kun glad for, at der ikke var en cliffhanger men derimod et løfte om en spændende part 2.

1 dag siden
Sørenuser/768514
LOL
Sørenuser/768514

Nej, det var sørme ikke en Hunger Games film...

1 dag siden
Henrik

At en film skal laves så lang, at de så kun beskriver halvdelen af første bog på 3 timer, den gamle film kunne beskrive hele historien på 2 timer.

3 dage siden
Wayne

Rogue Squadron - er det eneste der er konkrete planer for.

3 dage siden
Aslanuser/577644
Aslanuser/577644

Kan ikke helt forstå den bølge af mandlige roller som af en eller anden grund absolut skal udskiftes med kvinder?

4 dage siden