Premieren på 'Nymphomaniac' udskudt

Samtidig udgives nyt, vovet billede fra Triers film
Charlotte Gainsbourg "getting it on"
(© Christian Geisnæs)

Kontroversielle Lars von Trier arbejder lige nu på højtryk med sin næste film 'Nymphomaniac', som hidtil har haft en premieredato i 30. maj. Nu er filmens premiere blevet rykket til slutningen af 2013.

Trier har 100 timers materiale, der skal igennem post-produktionen, hvilket tager tid. Filmen, der handler om en kvindes (Charlotte Gainsbourg) liv som nymfoman, er planlagt til at udkomme i to versioner - en ucensureret og en censureret udgave.

I en ny pressemeddelelse udtaler Zentropa-direktør og Triers mangeårige samarbejdspartner, Peter Aalbæk Jensen:

- Denne film bliver med al sandsynlighed Lars von Triers hovedværk. Den rummer så meget potentiale i forhold til humor, storhed og visuel kvalitet, at det er en Lars von Trier i absolut storform.

Aalbæk konkluderer om Triers kommende film:

- Lars har klippet en fjerdedel af materialet nu, og for en købmand som mig giver det smil på læben at se, at både lyst og latter går hånd i hånd med det store drama. Dette er Lars' mest ambitiøse film til dato.

I forbindelse med pressemeddelelsen er der udkommet et nyt billede fra filmen, hvor Gainsbourg sandsynligvis skal til at have samleje med to afklædte herrer...
 
Nymphomaniacs eksakte premieredato er endnu ukendt.