Cookie- og Privatlivspolitik
Kenneth Branagh ny Askepot-instruktør?

Kenneth Branagh ny Askepot-instruktør?

Mark Romanek erstattes tilsyneladende af Shakespeare-fan

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Som bekendt er en live action-version af 'Askepot' under udvikling, og nu skal Kenneth Branagh formentlig erstatte instruktøren Mark Romanek, der forlod projektet i januar pga. kreative uoverensstemmelser med Disney.

Om Kenneth Branagh (der har stor erfaring med Shakespeare-filmatiseringer men som også havde succes med Thor) skal skabe en mørkere eller lysere fortælling om den hårdtprøvede husholderske vides ikke. Umiddelbart lyder en tone i stil med den voldsomt succesfulde Alice in Wonderland dog oplagt.

Eneste besatte rolle til filmen er i øvrigt Cate Blanchett, der skal spille den onde stedmor, imens Saoirse Ronan har været på tale som Askepot.

’Cinderella’ er ikke den eneste Disney-tegnefilm, som i den nærmeste fremtid bliver til kød og blod.

Også Maleficent er på vej, og her skal Angelina Jolie spille titelfiguren, der forhekser Tornerose.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Spændende. Jeg kan altså virkelig godt lide de dystre mørke store eventyrfilm, som Alice in Wonderland som havde et fantastisk billede. Håber det bliver på samme måde! Spændende, Kenneth Branagh gør det godt med disse eventyr landskaber! Tror det kan blive rigtig godt. Jeg er spændt

Anonymuser/0

Set en masse moderne svar på askepot? Tænker på: Askepop, A Cinderella Story, Another Cinderella Story, A Cinderella Story: Once Upon a Song...
Men ja, jeg tror sagtens han ville kunne skabe en fin fortolkning af Disneys tegnefilm. :)
Jeg er i hvert fald godt træt af alle de moderne forsøg på nye askepot-fortællingerne, så at se klassikeren som live action ville være en fornyelse.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.