Cookie- og Privatlivspolitik
Jennifer Lawrence: Hollywoods nye darling

Jennifer Lawrence: Hollywoods nye darling

Trivia om den 22-årige Oscar-vinder

Stem op!
10
Stem ned!
0
(reset)

Jennifer Lawrence vandt natten til mandag en Oscar for sin hovedrolle i Silver Linings Playbook. Hædren markerer en foreløbig kulmination på en exceptionel lynkarriere.

Her er ni ting, du måske ikke vidste om Lawrence efterfulgt af tre klip med den 22-årige skuespillerinde.

1. Jennifer Lawrence har aldrig fået undervisning i skuespil, men startede sin skuespilkarriere i TV-komedieserien 'The Bill Engvall Show' (2007-09). Allerede dengang var der anerkendelse til den unge skuespillerinde i form af prisen Young Artist Award for Outstanding Young Performer in a TV Series.
 
2. Filmgennembrud i Winter's Bone (2010) som den handlekraftige Ree Dolly. Til rollen lærte hun at flå et egern, hugge brænde og slås. Hun blev fremhævet for sit troværdige skuespil, og filmen modtog hovedprisen ved Sundance Filmfestival. Det samme gjorde hendes efterfølgende film, Like Crazy (2011).

3. Det tog hende tre dage at overveje rollen som Katniss Everdeen i The Hunger Games, selvom hun allerede var stor fan af Suzanne Collins’ bog. Da hun tog den, krævede det træning to gange dagligt samt oplæring i bueskydning, klatring, kampsport og parkour.

4. 'The Hunger Games' indspillede 686 mio. dollars på verdensplan, og hendes næststørste hit, X-Men: First Class, indspillede 353 mio. dollars.

5. Ikke alt, hvad hun rører ved, bliver guld, og selvom Jennifer Lawrence havde momentum fra 'The Hunger Games', blev thrilleren House at the End of the Street ingen succes med 39,4 mio. dollars på verdensplan og ingen dansk biografpremiere. Drama-komedien The Beaver blev en regulær fiasko med blot 6,3 mio. dollars på verdensplan.

6. Blev nr. 1 på Askmans liste over "99 Most Desirable Women" i 2013, Victoria's Secret What Is Sexy-listen kaldte hendes øjne for de mest sexede i verden i 2012, og "Entertainer of the Year" (sammen med Ben Affleck) af Entertainment Weekly i 2012.

7. Havde sine forældre med til Golden Globes-uddelingen i år, fordi hun havde slået op med sin kæreste Nicholas Hoult. Hun modtog ved samme lejlighed en pris for Bedste kvindelige hovedrolle i en komedie for rollen som Tiffany i 'Silver Linings Playbook'.
 
8. Hun er med sine 22 år og 193 dage den næstyngste til at vinde Oscar-prisen for Bedste kvindelige hovedrolle for 'Silver Linings Playbook' - lige efter Marlee Matlin, der var 21 og 218 dage, da hun vandt for 'Children of a Lesser God' i 1986.
 
9. Kendt for sine meget umiddelbare udtalelser til pressen og flere uheldige fald ved prisuddelinger. Bl.a. ved årets Oscar-uddeling, hvor hun skvattede på vej op ad trappen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Emma

Kan virkelig godt lide at hun er så åben, ligefrem og afslappet. Noget som mange burde lære af, da det gør alt mindre "formelt" og kedeligt!
Desuden er hun jo en fantastisk skuespiller og good looking :) Det er sgu godt klaret at få en Oscar så ung! Hun fortjener det.

Ditte

Jennifer kan bare det med skuespil, hun er skide dygtig! Så Kristen Stewart gå hjem og buk! Du trænger til at lære lidt af Jennifer, både angående skuespil og så generelt offentlig optræden!!

Katja

... I en ellers stiv og småkedelig branche. Elsker hendes ærlighed og ligefremme væremåde overfor journalister m.m.

Line FS

Jennifer Lawrence er simpelthen bare så dejlig. Jeg har været vild med hende fra første gang jeg "lærte hende at kende". Hendes skuespil er bare i højeste klasse, og man tror nogle gange det er løgn. Et talent som fascinerer!! Og som person er hun bare det dejligeste, så oprigtig og naturlig. Sjælden man ser en ung amerikaner på den måde. Det er så dejligt og åbner så meget op for hele det fastlåste samfund der normalt er der omkring. Hun er bare sig selv, lige ud.
Jeg er så glad for hun vandt den oscar, simpelthen bare så fortjent!!
Man kan sgu ikke andet end at holde af hende.

Dotpau

Ærgeligt at to ud af de tre videoer ikke virker :(

ellers fed artikel, jeg elsker Jennifer Lawrence og synes at den oscar var så velfortjent, Silver Linings Playbook er en fantastisk film!!!

Daniel Bentien

Mange tak for, at du synes om artiklen.

Nu burde videoerne tilmed virke igen.

Hilsen Daniel - kino.dk

Olav

Hun har et super talent, og et godt udseende :-)

Pil

Jeg synes Jennifer er kick-ass. Utrolig dygtig og hun er meget.. En stor inspiration for unge over hele verden. Bl.a. med hendes mening om slankekure, hendes dygtighed og naturlighed overfor prisen. Meget charmerende.

Hun var fab i Winter's Bone. Og også rigtig god i Silver Lining's. Men jeg må indrømme, at hendes acting-skills, i følge mig, er en smule overvurderet. Dygtig, no doubt. Men jeg synes mere at Oscar'en tilhørte hende i 2011 end i år.

satisfythecrave

Helt enig. Hun virker som en sød og rar person, og hendes nominering i år var helt klart velfortjent. Det at hun så vinder Oscaren, er ikke velfortjent, ikke for SLP. Er også helt enig i, at hun begynder at være lidt overvurderet.

Catching Fire/ Hunger Games fanatic!

Hun er en af hollywoods største skuespillere. Hun fortjente den oscar mere end du aner. Hendes talent er slet ikke overvurderet! Måske er det dig der er overvurderet.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Uha det er mega svært, også fordi man elsker James Bond.
Men hvis min liste skulle se sådan ud ville det være

1 dag siden
magicthe

Titane er en film, som jeg glæder mig enormt til at se. Jeg så "Raw" tidligere i år - og det er en film, jeg allerede elsker.

2 dage siden
Jesper Ørsted

01. Goldfinger (1964)
02. Diamonds Are Forever (1971)
03. On Her Majesty’s Secret Service (1969)
04. Die Another Day (2002)

3 dage siden
Brumbassenuser/117960
.
Brumbassenuser/117960

No Time to Die
Skyggen i mit øje
Dune
Top Gun
Margrete Den Første
Baby Boss 2

4 dage siden
Antaeus

1. Dune
2. Bond
3. Eternals
4. Top Gun

1 uge siden