Cookie- og Privatlivspolitik
Ingen erstatter Luke Skywalker

Ingen erstatter Luke Skywalker

Mark Hamill fortæller om det mulige comeback

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Harrison Ford er så godt som bekræftet som Han Solo i den kommende 'Star Wars VII'.

Nyheden har selvfølgelig søsat en masse spekulationer om, hvorvidt hele holdet fra de originale Star Wars-film er klar på en ny rumrejse.

Nu har Mark Hamill, der spillede selveste Luke Skywalker, udtalt sig om sagen:

- George (Lucas) sagde, at hvis vi ikke var interesserede, ville de ikke hyre andre til at spille vores roller. Så ville de simpelthen skrive os ud. Men vi har endnu ikke underskrevet nogen kontrakter.

Hamill afslørede desuden, hvad han håber på for de nye film:

- Jeg sagde til George, at man bør vende tilbage til stemningen fra vores film. De var lettere og havde en mere ubekymret og sjov tone. 
 
 På spørgsmålet om, hvad de nye film egentlig skal handle om, svarede Hamill:

- Jeg ved det jo ikke, men jeg formoder, at de skal handle om vores børn. Det betyder så, at Luke bliver en slags Obi-Wan-karakter.
 
Star Wars: Episode VII forventes at få premiere i 2015.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Line FS

Det altså bare vigtigt at de ikke caster andre til at spille de karakterer vi kender!! Så det lyder godt når de siger de ikke vil gøre det! Men hvis de ikke laver en hel ny historie (hvor ingen af dem er med), og kun har nogle af de gamle med, skal det sgu gøres godt hvis ikke det skal virke klodset. Ved ikke hvad jeg synes eller håber der kommer til at ske... Men håber sgu de finder på noget ordentligt.. Og ikke total ødelægger universet. Bare de får det til at virke naturligt og får det til at give mening, at lave flere film.

X

og vil også godt høre noget mere om nogen nye Sith fyrster og mere lidt lige som filmen 2 og 3

X

Jeg trode Luke skulle blive ond ? og trode også sidious overleve gøre han ikke det i alle de der gammle tegneserier ?

Christine

Udover at Luke er hovedperson i den originale Star Wars trilogi, er han også med i mange af de bøger, tegneserier og spil som udgør Det Udvidede Univers (de officielle videreskrivninger). Efter imperiets fald bliver Luke en vigtig brik i opbygningen af Den Nye Republik. Derudover stifter han den nye jedi-orden og bliver selv jedi-stormester. Han gifter sig med den tidligere imperielle snigmorder Mare Jade, som også bliver jedi-ridder, og de får sammen barnet Ben Skywalker, opkaldt efter Obi-Wan. Derudover oplærer han sin søster Leia i jedi-kunsten. Luke kommer til at deltage i en del krige, blandt andet Den Anden Galaktiske Borgerkrig og Yuuzhan Vong Krigen. Hans ærkefjende bliver sith-fyrsten Lumiya, som trænede under Vader i imperiets tid.

Finn

Jeg kan næsten se filmen for mig, med de gamle karakter, der handler om hvordan det er gået siden man forlod dem i skoven, og de er blevet gamle, og nye skurke er kommet til, som Luke og Leias børn skal bekæmpe. Som er gået over til den mørke side af kraften. Håber der også kommer noget om Sith fyrster, som er stærkere. der er mange ting i det, som virker ubesvaret, der var mange ting i de gamle film, som lagde op til det. så jeg glæder mig.

Jacob

Da det blev bekræftet, at Harrison Ford skulle spille Han Solo igen var det en fantastisk nyhed. Men samtidig en lille bekymring om Mark Hamill og Carrie Fisher. For uden dem, eller bare andre skuespillere, ville det virke tamt og underligt. Men Prinsesse Leia er den karakter i trekløveret man umiddelbart bedst kan undvære. Håber det bedste med Mark Hamill, men manden har jo ikke været aktiv siden da. Jo, han var vel deltaget i et par tegneserie-kongresser og lagt stemme til The Joker. Så hans idéer om Luke som en slags Obi-Wan for Han og Leia's børn virker oplagt.

Marianneuser/180870

Håber den vil blive en blanding mellem Timothy Zahn & Kevin J. Anderson bøger.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Daniel Bentien

Tusind tak for at indrapportere det. Vi har fjernet og blokeret "Mary" og holder løbende øje med spam-brugere.

5 timer siden
Segoyuser/116755
Segoyuser/116755

Kan i ikke fjerne alle de beskeder fra Mary og andre med sex club???
De står mange steder .....

5 timer siden
jonas

Tak for spoilers angående Bond-filmen! Har læst om plottet med den kidnappede videnskabsmand før, men nu ved jeg så, at det er "bedrag". Øv! :(

1 dag siden
Jimmy

Titanic igen igen
Løvernes Konge igen igen
Hvad med at samle op på de film som vi er gået glip af i den her Covid-tid..

2 dage siden
Kim
Kim

Det kan være den ikke er helt ny, men hvor er den god!

Qkim

4 dage siden

Aktive debatter