Cookie- og Privatlivspolitik
Opdateret: Gordon-Levitt som Star-Lord?

Opdateret: Gordon-Levitt som Star-Lord?

'Guardians of the Galaxy' har fundet sin leder

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

OPDATERET:
Det blev hverken Joseph Gordon-Levitt, Joel Edgerton, Eddie Redmayne, Lee Pace, Jack Huston, Garrett Hedlund, James Marsden, Zachary Levi og Jim Sturgess der skal spille Star-Lord.

Marvel har tilbudt rollen til Chris Pratt (Moneyball), der snart er aktuel i Zero Dark Thirty. Skuespilleren mangler blot at underskrive kontrakten.

-----------------------------------------------------------------------------

Efter Marvels gigantiske succes med The Avengers fik produktionen af endnu en film om superheltegruppe hurtigt grønt lys. Nemlig 'Guardians Of The Galaxy'.

Tegneserie-nørder husker nok den sære samling helte bestående af bl.a. Drax the Destroyer, Adam Warlock, Groot og ikke mindst den skydeglade pilot-vaskebjørn Rocket Raccoon!

Nu er Marvel på udkig efter et hot navn til at spille Peter Quill - bedre kendt som Star-Lord. Quill er halvt menneske, halvt rumvæsen, kaptajn på et rumskib og eftersigende udvalgt som gruppens leder i denne filmatisering.

Castingen er allerede blevet noget af et tilløbsstykke med navne som Joel Edgerton, Eddie Redmayne, Lee Pace, Jack Huston, Garrett Hedlund, James Marsden, Zachary Levi og Jim Sturgess tilknyttet.

Joseph Gordon-Levitt  er dog netop blevet udpeget som Marvels klare favorit til rollen. Om så Gordon-Levitt, der for nylig medvirkede i The Dark Knight Rises, er klar til at skifte fra DC til Marvel, bliver spændende.

'Guardians of the Galaxy' skal instrueres af James Gunn ('Super'), og filmen forventes at få amerikansk premiere den 1. august 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Petrescu

Det kunne godt blive en noget mere kulørt fortolkning af en tegneserie end Gordon-Levitt er bekendt med fra Christopher Nolan. Men det virker meget spændende, og særligt med James Gunn bag kameraet, "Super" nød jeg i udtalt grad.

En anden gevinst vil formentligt være, at snakken om JGL som Batman i den kommende "Justice League" vil forstumme. Det vil jeg hilse meget velkomment, da alle bånd til Nolan bør klippes og starte på en frisk uden den fantastiske trilogi som bagkatalog.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Jeg er også delt, men respekt for at han siger fra. Måske han også er lidt usikker efter kritikken af Krystalkraniets Kongerige.

20 timer siden
Thomas

Hej. Jeg er en kæmpe Terminator fan. Jeg er enig med mange i at de 2 første film er de bedste. Men syntes egentlig at de alle er gode.

23 timer siden
Wayne

Spielberg har været perfekt som formidler af Indy's eventyr - og ville helt sikkert kunne have gjort det igen.

1 dag siden
Jacob

Synes at de to seneste Jurassic World har været tynget af CGI dinoer, samt at det har været nærmest ufrivillig komisk med Indominus Rex og Indorapt

2 dage siden
Wayne

Beklager - jeg har vist taget den fra hukommelsen, og ikke tjekket IMDb :-). Og Leiter var vist en tastefejl.

3 dage siden

Aktive debatter