Cookie- og Privatlivspolitik
Gordon-Levitt i 'Sin City 2'

Gordon-Levitt i 'Sin City 2'

Dropper 'Guardians of the Galaxy'

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

The Dark Knight Rises, Looper og LincolnJoseph Gordon-Levitt har sat sit aftryk i flere af de mest omtalte film i 2012, og der har længe været spekulationer om, hvad hans næste projekt bliver.

Gordon-Levitt blev i sidste uge udpeget som Marvels favorit til rollen som Star-Lord i 'Guardians of the Galaxy'. Nu er det kommet frem, at han i stedet kaster sig over en hovedrolle i Robert Rodriguez' 'Sin City: A Dame to Kill For', der er efterfølgeren til den første filmatisering (2005) af Frank Millers grafic novels.

Optagelserne begyndte allerede i oktober 2012, så det kan måske undre, at castingen af en hovedrolle kan ske så sent. Forklaringen er, at Rodriguez skyder stort set hele filmen på green screen, så selvom flere skuespillere skal være med i den samme scene, behøver de ikke nødvendigvis være tilstede samtidig.

- Jeg elsker, måden den første film gør brug af visuelle effekter, ikke for at få falske ting til at se realistiske ud, men for at fremstille en anden verden, der ikke er underlagt, hvordan ting ser ud og føles i virkeligheden, forklarer Joseph Gordon-Levitt til Collider.

- Og desuden - ingen former en badass som Mr. Rodriguez.

Joseph Gordon-Levitt skal spille den kæphøje gambler Johnny, der bærer nag til en svoren fjende, en rolle der oprindeligt var tiltænkt Johnny Depp.

Filmen bliver lavet i samme stil som etteren, men vil få tilført en ekstra dimension ved hjælp af 3D. Ud over Gordon-Levitt er Sin City-veteranerne Mickey Rourke, Jessica AlbaClive Owen og Rosario Dawson at finde på rollelisten.

Sin City: A Dame to Kill For får dansk premiere den 10. oktober.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
nanna

Fuuuuck man jeg elsker Joseph gordon-levitt sin city skal bare ses!!!

Harley Quinn

Glæder mig endnu mere til at se filmen nu når Joseph Gordon-Levitt er med! :D

Mads Aagaard

DET KUNNE IKKE VÆRE BEDRE! F**K DET FEEEDT! :D

jonuser/927757

Joseph gordon-levitt er god i næsten alt han er med i, så selvfølgelig er jeg begejstret for at han får en rolle i sin city 2! AWESOME

theartist

har du selv lavet den? :)

Anonymuser/0

Glæder mig lige lidt mere til filmen end jeg allerede gjorde :) JGL er altid værd at se, og tror det er en meget god idé at han dropper Guardians Of The Galaxy.

Kom så snart med en trailer! ;)

Shandrill

Det bliver kun bedre og bedre, det der kommer frem om filmen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Catalina Sofia

HVOR?????

2 timer siden
Catalina Sofia

Jeg kan sgu da ikke finde traileren til DRUK.....,????

2 timer siden
Malte

Den glæder jeg mig til :-)

9 timer siden
DJN
DJN

"Den unge skuespiller Timothée Chalamet stjal alle pigehjerter og sikrede sig en Oscar-nominering for bedste mandlige hovedrolle i en alder af 22 å

1 dag siden
Daniel Bentien

Det var en fejl. Den kan ses i toppen nu.

1 dag siden

Aktive debatter