Cookie- og Privatlivspolitik
Bradley Cooper som Lance Armstrong?

Bradley Cooper som Lance Armstrong?

Skuespilleren taler med J. J. Abrams om rollen i ny film

Stem op!
4
Stem ned!
-6
(reset)

J. J. Abrams er fornylig blevet hyret til at instruere den kommende Star Wars VII. Men inden da har Abrams mange andre ting i kalenderen, deriblandt producerrollen på den kommende film om Lance Armstrong.

Bradley Cooper (The Hangover-filmene) har tidligere vist interesse i rollen som den syvdobbelte Tour de France-vinder, der offentligt har erkendt, at han har taget doping. Cooper har nu formelt indledt dialogen med Abrams om at spille rollen som Armstrong i filmen.

Filmen bliver baseret på bogen 'Cycle of Lies: The Fall of Lance Armstrong' af Juliet Macur. Sportsjournalisten Macur er kendt for nærgående og kritiske portrætter, så der bliver næppe lagt fingre imellem i filmen om Armstrongs liv.

Armstrong-filmen ligger et stykke ude i fremtiden, så inden da kan vi opleve Bradley Cooper i hele to film inden for de næste måneder, nemlig The Place Beyond the Pines i marts og Silver Linings Playbook i april.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
stina

Jeg kunne godt tænke mig at se ham i rollen som Armstrong. Jeg synhtes at han har flyttet sig i den rigtige retning væk fra Hangover filmene, til det mere indholdsrige arbejde i form af Silver linings playbook.

Anonymuser/0

Cooper som en cykelrytter der har taget doping hele sin karriere må jeg indrømme. Det kræver i hvert fald en del fra ham hvis det skal lykkes at bryde ud af komedie-båsen. Det kan nok bedre bedømmes når vi nærmer os premieren og trailer-release.

Simon

Cooper er hastigt på vej væk fra komediegenren. Han er lige blevet Oscarnomineret for Silver Linings Playbook, som er en komedie, men om et meget alvorligt emne. Den er meget langt fra Hangover-filmene. (Han spiller maniodepressiv)

Ligeledes er A Place Beyond the Pines ikke nogen komedie, men et drama, ligesom Serena intrueret af Susanne Bier også er et drama. Og næste gang han spiller med i en David O. Russell-film bliver det som FBI-agent i et drama, dog med komedieelementer á la Scorsese i The Departed og hans gamle gangsterfilm.

Så jeg tvivler ikke så meget på at Cooper vil være i stand til at spille en mand der er villig til at gøre hvad som helst for at vinde og tyraniserer enhver der kommer i vejen for ham.
Min egen favorit er dog Joseph Gordon-Levitt, men det handler om at Bradley Cooper er lidt gammel til at portrættere en mand på 27.

Aggie

Han har også lavet andet end komedier, jeg har ikke umiddelbart noget problem med at skulle se ham i rollen som Armstrong.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Antaeus

"DUNE VIL BLÆSE DIG OMKULD PÅ SAMME MÅDE SOM RINGENES HERRE"

7 timer siden
Ines

Desværre, så har Covid ændret alt. Og det eneste rigtige var at rykke alle datoerne nu når det er blevet så slet.

4 dage siden
Benjamin

Jeg vil lige gøre opmærksom på at Jungle Cruise er rykket til 30. juli 2021. Da I bare har skrevet 30.

4 dage siden
Kenneth

Fed liste!
Der er nogle film jeg skal se her i påskeferien kan jeg se.

5 dage siden
Daniel Hartvig Nielsen

Jeg havde den faktisk på op til sidste øjeblik, men måtte korte listen lidt ned - og det var en af dem som røg.

5 dage siden