Cookie- og Privatlivspolitik
Bilbo vs. Bond

Bilbo vs. Bond

Så er det sidste chance for at stemme!

Stem op!
34
Stem ned!
-1
(reset)

Afstemningen er lukket og vinderne fundet. Se resultatet her.

Lige nu er der næsten dødt løb mellem Hobbitten: En uventet rejse (15 %) og Skyfall (14 %), der bliver åndet i nakken af The Dark Knight Rises (13 %) og De urørlige (12 %).

Bilbo, Bond eller Batman? Fordi det er så tæt, har vi besluttet at forlænge fristen til den 16. januar midnat, så skynd dig at stem og deltag i konkurrencen.

Vi har nomineret 50 film til afstemningen, og du skal vælge den premierefilm, der er din favorit fra filmåret, der netop er gået.

Listen tæller kun film med dansk biografpremiere i 2012, så festivalfavoritter som Jagten, der først får premiere i 2013, er altså ikke med på listen.

Blandt alle der begrunder deres valg i kommentarfeltet, trækker vi lod om en PlayStation 3, tre spil og Step Up: Revolution på DVD.

Vi trækker yderligere lod om 4 x 'Step Up: Revolution' på DVD.

Konkurrencen præsenteres i samarbejde med filmen Beautiful Creatures og Sony PlayStation. 

Beautiful Creatures

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Hvordan kan The Avengers ikke ligge højere, klart den bedste superheltefilm nogensinde.

Kaj

Det var godt nok den eneste film, jeg så, men også den bedste, jeg nogensinde har set. Med hfr lignede det, at man havde erstattet lærredet med et vindue, der vendte lige ud til det vidunderlige univers, som Peter Jackson endnu engang formår at fortrylle.

Jeg forstår godt, hvorfor folk syntes den er langtrukken, men det var Ringenes Herre-trilogien da også. I Hobbitten sidder man ikke længe med den fornemmelse af 'hvornår slutter den?' som man især gør i RH1 efter Gandalf er død.

Computeranimotioner fungerer som en perfekt erstatning til det gammeldags make-up. Især troldene, som er fuldstændige ikke-menneskelignende, nød jeg meget.
Glæder mig til 'Desolation of Smaug' ...

Ole

Svært at vælge mellem Take Shelter & Untouchables for mig da begge var fantastiske overraskelser! Men endte med at gå med Untouchables, da jeg kun kunne vælge en..

Big Boyuser/738067

En super action film. Bedste Jame Bond film jeg har nogensinde set. :)

Shah Bazidas

Jeg sad med valget mellem Shame eller Skyfall og valgte at tage Shame.

To meget forskellige film, men det er blot en indikator for min varierede smag. :)

Grunden til at jeg vælger Shame som årets bedste filmoplevelse, afhænger meget af Michael Fassbenders kompromisløse hengivenhed til sin rolle.

Emnet er ganske modigt og jeg mindes, da jeg så traileren, inden jeg skulle se en anden film (det var vidst A Separation, også en fremragende film), at en ældre kvinde døbte filmen "Scorekarl i byen"... Ikke noget som enhver ville gå ind og se eller tage afstand til som "exploitation".

Jeg vidste dog bedre og blev belønnet for min åbenhed til filmen. Hjernedødt godt skuespil fra alle parter og et skarp manuskript og et dvælende kamera, der ikke lader sine spillere undslippe, hverken fysisk eller mentalt, gjorde, at jeg følte, at jeg sad direkte og kiggede på dem og de gjorde alt, for at undgå at møde mit blik. Ud af skam.

Jeg vil helhjertet anbefale denne film til enhver, men ved også, at den ikke vil være for enhver. Dog er den så universel i dens nicheprægede historie om en mand med sex afhængighed, da den essentielt handler om en person, der bare gerne vil være en del af alle os andre... uden frygt, uden forbehold... uden skam. Og det kender vi vist alle.

Nic'o...

Mit valg står klart for mig, Skyfall. Hvorfor ikke Hobbitten? Tjoo, Hobbitten er ovre i Ringenes Herre universet, og den lever bare ikke op til det. Den har flotte scener, hvilket jeg også var meget imponeret af - ikke noget der. Men for mig fik jeg ikke den samme stemning tilbage som da jeg så Lord of the rings. Ringenes herre var mørk og dyster, der var tempo i filmen, spækket med nervepirrende scener. Skuespillerne var perfekt castet, og de gjorde deres arbejde mere en perfekt. Som det står til mig kunne Lord of the rings triologien ikke være lavet bedre. Den sad lige i skabet, et heltstøbt mesterværk, uden fejl. Jeg kan se filmene igen og igen, uden at kede mig. Derimod Hobbitten, kedede jeg mig allerede anden gang jeg så den. Misforstå mig ikke, jeg er totalt fan af denne her genre. Jeg har selvfølgelig også glædet mig som et lille barn til at se Hobbitten. Men nej, det er ikke muligt at gøre kunsten efter 2 gange. Der skal komme noget nyt og uventet i de 2 næste film, for at de ikke skal lave samme "fejl" som 1'eren. Desuden synes jeg hobbitten er for lys og munter, med for meget humor i, altså det bliver brugt på en forkert måde. Det ærgede mig. - Men jeg må indrømme jeg skal ind og se de 2 kommende film alligevel ;) Skyfall er et godt sår på blastreret efter min mening. Quantun of solace, hvor en uhyr stor skuffelse efter den geniale casino royale. Da jeg så en ny bondfilm ville komme ud, var jeg lidt usikker på om den bare blev kørt længere ud i grøften, men nej. Hvad jeg kan sige Bond er tilbage, og det gør han rigtig godt. Der var bare Bond-stemning med et utroligt flot nummer til, af samme navn. Proppet med aktion, et tydeligt tegn på at han er kommet for at blive. At disse grunde giver jeg selvfølgelig min stemme til Skyfall. PS: har ikke set The untouchables, hvilket også er en fejl, så kan ikke drage den med ind i det,- men noget siger mig den også er rimelig god :P

Janeeeuser/455005

Hvor var den bare god! Jeg elsker Ringenes Herre trilogien, og Hobbitten var MINDST lige så betagende, flot og vellavet. Når man tænker på, at Hobbitten også bliver til en trilogi, så fungerer den første film perfekt som en indledning til alle de forskellige karakterer og sætter ligesom stemningen for, hvad vi kan forvente i de næste to film. Jeg er fuldstændig tilfreds. Det kommer fra én der også har læst bogen. Se den, se den, se den hvis du er til storslåede eventyr med magi, trolddom, alverdens forskellige væsner, et betagende univers og fede sværdkampe! Det er i øvrigt fedt med alle de små referencer til Ringenes Herre trilogien - især den første. Ligesom det er ufatteligt fedt at se Ringenes Herre trilogien (især Eventyret om Ringen) og blive overrasket over alle de "moments" der bliver omtalt, som man så kan se i Hobbitten.

Hellllleuser/294153

Mit valg stod mellem Life of Pi og Hobbitten. Nu når jeg sidder hér og tænker tilbage på begge film, så gjorde Life of Pi størst indtryk. Derfor lander min stemme også på denne film. Hobbitten er et storslået og flot eventyr, men Life of Pi er en fantastisk rejse med små detaljer og finurligheder, man efterfølgende kan tænke længe over og prøve at få til at give mening. Den er medrivende flot på trods af den simple setting. De betagende computereffekter er ekstremt veludførte og er derfor en kæmpe force fremfor at være en distrahering som man oftest oplever det. Man får helt lyst til at rejse, når man ser de flotte scener i Indien. Musikken spiller også bare helt fantastisk igennem hele filmen. Ligesom andre er jeg også imponeret over, hvordan forholdet mellem Pi og tigeren udvikler sig; man føler virkelig med begge to. Griner med dem, græder, overraskes osv. Det er fantastisk, når man tænker på, at det er et menneske der spiller over for et dyr (som de fleste gange er computerlavet). Jeg skal helt klart læse bogen!

Jonas

Ingen tvivl, et storslået eventyr!

Natascha

hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten hobbitten !!!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Wayne

at jeg endnu ikke har set Blow Out, den må jeg se at finde et sted.

1 time siden
Sigurt

Hvornår kan man bestille billetter?

20 timer siden
Thomas

Han er en karakteristisk, alsidig og humoristisk skuespiller - måske Danmarks bedste.

1 dag siden
Manjauser/16022
Manjauser/16022

Mordet i Orientekspressen var skøn og underholdende. Jeg glæder mig til Døden på Nilen.

1 dag siden
Stine Teglgaard

Du rammer jo helt plet med de to øverste.
Jeg er mest til
Carrie
Blow Out
Dressed to Kill
Carlito's Way

2 dage siden