Cookie- og Privatlivspolitik
5 nye westerns på vej

5 nye westerns på vej

'Django Unchained' er ikke den eneste af sin slags

Stem op!
11
Stem ned!
0
(reset)

Lige nu byder Quentin Tarantinos Django Unchained på ægte western-stemning (selvom instruktøren selv kalder den en "southener"). Men der er flere film i genren på vej, og selvom flere af dem afventer dansk premieredato, er her en oversigt over fem interessante westerns på vej.

The Lone Ranger (2013)
Gore Verbinski slår sig igen sammen med Johnny Depp efter de tre første Pirates of the Caribbean-film i en opdatering af TV-serien 'The Lone Ranger'. Titelpersonen spilles dog af Armie Hammer fra The Social Network, og traileren lægger op til masser action.
Dansk premiere den 3. juli.

The Stolen (2013)
Mads Mikkelsen har en af rollerne i denne western om en engelsk kvinde, der forsøger at finde sin kidnappede søn i Det vilde vesten.
Dansk premiere afventes.

A Magnificent Death from a Shattered Hand (2014)
Thomas Jane (The Punisher) instruerer og spiller en rolle i denne film om en tidligere soldat, der bliver forfulgt for mordet og voldtægten af en kvinde. Jeremy Irons og Nick Nolte er også tilknyttet projektet.
Dansk premiere afventes.

Jane Got a Gun (2014)
Michael Fassbender, Natalie Portman og Joel Edgerton (Animal Kingdom) på rollelisten - det kan kun blive godt! Portman spiller en kvinde, der opsøger sin tidligere elsker for at redde sin mand fra en bande, der vil slå ham ihjel.
Dansk premiere afventes.

The Magnificent Seven (20??)
Remake af western-klassikeren The Magnificent Seven, der ligeledes er en genindspilning af den japanske De syv samuraier. Historien om en landsby, der beskyttes af syv revolvermænd mod en bande forbrydere, får Tom Cruise i hovedrollen.
Dansk premiere afventes.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sonja

Hvorfor? Er det ikke en sagablot....

Kim

Der er utvivlsomt andre end dig der også synes at westernfilm er lidt "gammeldags", men prøv engang at se alle brugernes anmeldelser af Django - unchained ! Sååå... westerns - en saga blot... no ma'am, don't think so...! ;-)

dippegalantuser/922792

Og til den liste kan man såmænd også lægge både sidste års "True Grit" og en anden western fra et par år siden, nemlig "3:10 to Yuma" (Russel Crowe, Christian Bale og Peter Fonda).

"The Proposition" er noget så sjældent som en australsk western med musik af Nick Cave og med Guy Pearce i hovedrollen, samt Ray Winstone. "Ned Kelly" er ligeledes en australsk western - med den populære Heath Ledger i en hovedrolle og fremragende præstationer af skuespillere som Orlando Bloom, Geoffrey Rush, Naomi Watts og en lang række mindre kendte navne.

Alle disse westerns er lavet indenfor de sidste 10 år og alle er absolut værd at bruge et par timer på!

Bliver man nu bidt af genren kan man udforske "The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford" med Brad Pitt, Mary Louise Parker, Sam Rockwell, Jeremy Renner og Casey Affleck, man kan tage et kig på "Seraphim Falls" med Liam Neeson og Pierce Brosnan, er man til de lidt mere romantiske westerns kan man se "Appaloosa" med Ed Harris, Viggo Mortensen, Jeremy Irons og Renee Zellwegger og endelig så kan man se Tommy Lee Jones, Cate Blanchett, Evan Rachel Wood, Val Kilmer og Aaron Eckhart i "The Missing" der faktisk er overraskende god!

Det bedste western - udover Django/3:10/True Grit - er dog en tv-serie ved navn Deadwood. Den er ganske simpelt brilliant!

mikkel knudsen

Den weasterns film jeg nok ser frem til er den The Lone Ranger som Johnny Depp er med i.

Jeff

I’m not the biggest fan of westerns, but Django Unchained is fantastic. I seem to be the only one that doesn’t think The Lone Ranger looks good from the trailer and that Johnny Depp looks terrible as Tonto. I’m not one to underestimate Depp, but I’m going to have to see a lot more before I’m convinced.
The other projects sound promising.

Kim

Helt enig, Wayne... dén havde jeg heller ikke lige set komme...! Da jeg først så, at en remake af Magnificent Seven skulle laves, glædede jeg mig ved tanken... men med Cruise...? Så bliver det bare alt for meget Hollywood, er jeg bange for. Så hellere Brad Pitt... tror faktisk HAN ville egne sig godt til en rolle i "Syv Mænd Sejrer"...! Og hvad med Vin Diesel i Yul Brynner's gamle rolle...?! ;-)

Wayne

Well - det havde jeg ikke set komme.

Spændende projekter.

Andreas

Westerns er for fede, og jeg ser meget frem til The Lone Ranger med Johnny Depp. Jeg har dog ikke hørt om de andre 4 og Djange Unchained som jo går i biografen nu, skal jeg forhåbentligt også ind og se på et tidspunkt!
:-)

Pil

Fantastical. Jeg elsker Westerns. Det har altid været én af mine yndlingsgenrer. Så meget glæde herfra :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars Michael

Altså man kan vel ikke sige andet end at Coster-Waldau er blevet end af de bedste skuespiller i verden.

6 timer siden
Palleuser/687007
Palleuser/687007

Min favorit-film fra 2002 er "The Bourne Identity", fordi den tilførte action-genren et nyt pust i form af Matt Damons karakter Jason Bourne.

10 timer siden
Riz
Riz

Så den i dag til forpremiere i BIG BIO Herlev. Fed atmos visning, fed atmosfere og climax var selve filmen.

3 dage siden
Albert

Stark og Thanos er ikke døde de kæmper i soul world sammen med adam warlock stark kommer tilbage og det gør thanos også

4 dage siden
Lars Michael

Det her er godt nok svært , men hvis jeg skulle lave en liste skulle den se sådan

5 dage siden

Aktive debatter