Cookie- og Privatlivspolitik
2012: De mest besøgte film på kino.dk

2012: De mest besøgte film på kino.dk

Top 10 over populære filmprofiler

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

De 10 mest sete film i år i biografen er offentliggjort, og her blev James Bond-filmen 'Skyfall' en flot etter. Men når man gør de mest besøgte filmprofiler på kino.dk op, er billedet et lidt andet.

'The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2' er den profil, der har fået flest besøgende i løbet af 2012, hvilket er påfaldende, idet filmen "kun" er den 10. mest sete i Danmark sidste år.

De efterfølgende film følger i højere grad top 10-listen for billetsalg: 'Hobbitten: En uventet rejse', 'Skyfall' og 'The Dark Knight Rises', mens de storsælgende 'Hvidstengruppen' og 'Den skaldede frisør' blot er nr. 9 og 10 på listen over besøgte filmprofiler.

I alt er filmprofilerne på kino.dk blevet vist 14,9 mio. gange i 2012.

Top 10 mest besøgte filmprofiler på kino.dk i 2012 (sidevisninger i parentes)

1 The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2 (368.309)
2 Hobbitten: En uventet rejse (333.170)
Skyfall (314.188)
4 The Dark Knight Rises (300.538)
5 The Hunger Games (290.763)
6 En kongelig affære (250.882)
7 The Avengers (238.622)
8 De urørlige (225.497)
9 Hvidstengruppen (218.083)
10 Den skaldede frisør (210.393)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tina

Det giver jo meget god mening da det var de film der var flest artikler om og mest debat

Wayne

Twillight sagaen og Hobitten har nået et næsten hysterisk niveau - og det skaber selvfølgelig hype. Det undrer mig at The Dark Knight Rises ikke overgår Skyfall - af samme årsag, men de ligger dog tæt..

Men at Skyfall ligger så højt, skyldes nok snarere at den har så bredt et publikum - at både ung og gammel og begge køn har interesse i filmen, samt at det er så længe siden at den forrige havde premiere.

Johan

Det siger vel mest af alt noget om Kino.dk's brugergruppe, hvilket jeg ud fra jeres formuleringer til jeres overskrifter, også går ud fra er jeres målgruppe.

:-)user/328480

Disse film er jo så gode, så selvfølgelig er det dem :)

Anonymuser/0

Er sjældent selv til de helt store film, der ellers fanger over halvdelen af befolkningen, men listen her er i mine øjne ikke dårlige titler. Venter stadig på at få mulighed for at se 4 af dem :)

The Other Account

at slutningen på sagaen om kærligheden mellem fåret (pigen/Bella) og løven (vampyren/Edward) skulle være så tiltrukkende. Og at folk vil se billeder og trailer til Peter Jacksons filmatisering af historien om Hobbitten, er heller ikke nogen overraskelse over at blive en af de mest sete sider. Faktisk havde jeg forventet at Skyfall (fordi den er 2012 mest sete film), The Dark Knight Rises (Fordi det er slutningen på den bedste superhelte serie - til dato), Hvidstengruppen (en af de danske film der har suget flest penge og publikum til sig), De Urørlige (vurderingsrost herinde på Kino.dk), En Kongelig Affære (anmelderrost), The Hunger Games (en ny serie vi kan følge) og Den Skaldede Frisør (af Susanne Bier), alle ville befinde sig på listen, men jeg havde dog aldrig regnet med at den nye filmatiseret udgave af superhelte gruppen 'The Avengers' ville blive så populære blandt Kino' seer.
Ellers en ganske fin liste!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Gustav

Det bare luksus jo

18 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

4 dage siden
Heidi

Captain America: The First Avenger udspiller sig i ca. år 2012 da den starter med at de finder Steve Rogers frossen (ca.

4 dage siden

Aktive debatter