Cookie- og Privatlivspolitik
2012: De mest besøgte film på kino.dk

2012: De mest besøgte film på kino.dk

Top 10 over populære filmprofiler

Stem op!
8
Stem ned!
-1
(reset)

De 10 mest sete film i år i biografen er offentliggjort, og her blev James Bond-filmen 'Skyfall' en flot etter. Men når man gør de mest besøgte filmprofiler på kino.dk op, er billedet et lidt andet.

'The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2' er den profil, der har fået flest besøgende i løbet af 2012, hvilket er påfaldende, idet filmen "kun" er den 10. mest sete i Danmark sidste år.

De efterfølgende film følger i højere grad top 10-listen for billetsalg: 'Hobbitten: En uventet rejse', 'Skyfall' og 'The Dark Knight Rises', mens de storsælgende 'Hvidstengruppen' og 'Den skaldede frisør' blot er nr. 9 og 10 på listen over besøgte filmprofiler.

I alt er filmprofilerne på kino.dk blevet vist 14,9 mio. gange i 2012.

Top 10 mest besøgte filmprofiler på kino.dk i 2012 (sidevisninger i parentes)

1 The Twilight Saga: Breaking Dawn - del 2 (368.309)
2 Hobbitten: En uventet rejse (333.170)
Skyfall (314.188)
4 The Dark Knight Rises (300.538)
5 The Hunger Games (290.763)
6 En kongelig affære (250.882)
7 The Avengers (238.622)
8 De urørlige (225.497)
9 Hvidstengruppen (218.083)
10 Den skaldede frisør (210.393)

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tina

Det giver jo meget god mening da det var de film der var flest artikler om og mest debat

Wayne

Twillight sagaen og Hobitten har nået et næsten hysterisk niveau - og det skaber selvfølgelig hype. Det undrer mig at The Dark Knight Rises ikke overgår Skyfall - af samme årsag, men de ligger dog tæt..

Men at Skyfall ligger så højt, skyldes nok snarere at den har så bredt et publikum - at både ung og gammel og begge køn har interesse i filmen, samt at det er så længe siden at den forrige havde premiere.

Johan

Det siger vel mest af alt noget om Kino.dk's brugergruppe, hvilket jeg ud fra jeres formuleringer til jeres overskrifter, også går ud fra er jeres målgruppe.

:-)user/328480

Disse film er jo så gode, så selvfølgelig er det dem :)

Anonymuser/0

Er sjældent selv til de helt store film, der ellers fanger over halvdelen af befolkningen, men listen her er i mine øjne ikke dårlige titler. Venter stadig på at få mulighed for at se 4 af dem :)

The Other Account

at slutningen på sagaen om kærligheden mellem fåret (pigen/Bella) og løven (vampyren/Edward) skulle være så tiltrukkende. Og at folk vil se billeder og trailer til Peter Jacksons filmatisering af historien om Hobbitten, er heller ikke nogen overraskelse over at blive en af de mest sete sider. Faktisk havde jeg forventet at Skyfall (fordi den er 2012 mest sete film), The Dark Knight Rises (Fordi det er slutningen på den bedste superhelte serie - til dato), Hvidstengruppen (en af de danske film der har suget flest penge og publikum til sig), De Urørlige (vurderingsrost herinde på Kino.dk), En Kongelig Affære (anmelderrost), The Hunger Games (en ny serie vi kan følge) og Den Skaldede Frisør (af Susanne Bier), alle ville befinde sig på listen, men jeg havde dog aldrig regnet med at den nye filmatiseret udgave af superhelte gruppen 'The Avengers' ville blive så populære blandt Kino' seer.
Ellers en ganske fin liste!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

jørgenuser/73519
jørgenuser/73519

Igen en film der ikke bliver vist i danmark

41 sekunder siden
VIPER

Glæder mig til at se filmen - skal nok blive underholdende.
Men!

1 time siden
Jacob

Jeg er lidt spændt på hvor mange skurke der vil være med, for udover Catwoman og The Penguin, så rygtes at flere også vil dukke op.

14 timer siden
Michael

Catwoman tror jeg Maisie Williams ville være et rigtig godt bud, passer fint sammen med Robert Pattinson også har hun vidst også lidt stunt erfarin

16 timer siden
habill

du modsiger fuldstændig dig selv. SLJ beviste at folk er ligeglade med farven, at du ikk ka se udover det er dit problem.

18 timer siden

Aktive debatter