Cookie- og Privatlivspolitik
Refn skal instruere Denzel

Refn skal instruere Denzel

Instruktør og stjerne mødes til sci-fi-remake

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Nicolas Winding Refn er efter succesen med Drive blevet et brandvarmt navn i Hollywood. Nu skal danskeren instruere Denzel Washington i en filmatisering af 80er-serien 'The Equalizer'.

Denzel Washington skal spille Robert McCall, en hemmelig agent, der ønsker at sone sine onde gerninger. Han siger op fra den hemmelige undercover-organisation, hvor han arbejder, for at give sig i kast med at hjælpe folk - som The Equalizer.

"Har du et problem? Har du dårlige odds? Ring til The Equalize," annoncerer han i avisannoncer, og det lyder jo som noget, Refn sagtens kunne kaste sin 80-nostalgiske, cool og ultravoldelige magi over.

Nicolas Winding Refn fik tjansen, efter en kø af aspiranter var blevet siet fra. Richard Wenk (The Expendables 2) skriver manuskriptet.

Dermed kommer vi sandsynligvis til at vente endnu længere på remaket af sci-fi-klassikeren 'Logan's Run', som Refn egentlig skulle have lavet med Ryan Gosling. Drive-stjernen sprang dog fra i oktober.

Sidste års bromance mellem de to genoplives dog til foråret, når deres kickboxing-film Only God Forgives får dansk premiere 23. maj.

'The Equalizer' begynder optagelserne cirka samtidig i det sene forår 2013. 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Synes det lyder rigtig lovende !
Jeg krydser fingre :)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

6 dage siden
FilmFyr
...

Læs hvad Shah skriver.

6 dage siden
Nicklasuser/960498
Nicklasuser/960498

Det er jo sådan de gør nu... hvis det er en helaftensfilm, så koster den mere end hvis den er normal eller forlænget spilletid

6 dage siden
jørgen

kommer til at koste biografer livet tror jeg

1 uge siden
Ramonuser/167848
Ramonuser/167848

...nu glæder jeg mig bare til at se om Tenet kan udfordre disse Top 3, som for alvor har brændt sig fast, fordi de rammer plet på alle sanser!

1 uge siden

Aktive debatter