Nyt billede fra science fiction-filmen 'Elysium'

Første kig på Sharlto Copley som filmens skurk
Kruger (Sharlto Copley) er skurken i 'Elysium'
(© Sony Pictures)

District 9 rykkede science fiction-genren mod nye horisonter, da den blandede grovkornet video-æstetik med fedt monster-design, Halo-inspirerede våben og tempofyldt action.

Instruktøren af denne film, Neill Blomkamp, er til næste år aktuel med en ny science fiction-film, der tegner til at træde i 'District 9's fodspor. I hvert fald hvis man ser på det kostumedesign, der kendetegner det nye billede fra 'Elysium'.

Billedet viser Sharlto Copley (der spillede hovedrollen i 'District 9') som filmens skurk Kruger, og man kan ane inkorporerede metaldimser i hans ansigt. Om han er en slags cyborg, eller om det bare er helt almindeligt med denne type ansigtsdekorationer i år 2159, er endnu ikke til at sige.

Filmen foregår i en dystopisk fremtid, hvor Jordens undertrykte befolkning gør oprør mod den privilegerede elite på rumstationen Elysium. 

Matt Damon spiller den tidligere straffefange Max, der sætter sig i spidsen for oprørerne mod Jodie Fosters hensynsløse regeringsrepræsentant, der sørger for at opretholde anti-immigrationslove og holde Jordens befolkning væk fra Elysium. Kruger (Copley) er hendes brutale håndlanger.

Elysium får premiere den 15. august 2013.

Elysium