Cookie- og Privatlivspolitik
Gættede du åbningsweekenden på 'Hobbitten: En uventet rejse'?

Gættede du åbningsweekenden på 'Hobbitten: En uventet rejse'?

Se hvem kom tættest på det endelige tal

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Eventyret om den fredelige lille hobbit, der bliver lokket ud på eventyr, solgte fremragende i sin danske åbningsweekend, men såmen også i sin amerikanske. Den slog rekorden for største åbningsweekend i december i USA.

Filmen nåede dog ikke op på at tjene de 100 millioner dollars, som ellers var forventet. Den tidligere decemberrekord tilhørte Will SmithI Am Legend fra 2007, mens Peter Jacksons egen Ringenes Herre: Kongen vender tilbage stod for rekorden før det.

Hobbitten: En uventet rejse solgte i dens amerikanske åbningsweekend for 84.617.303 dollars. Det tal kom Ib tættest på med et farligt præcist bud på 84.53 millioner. Martin K. kvalificerer sig også til fribillettter med det næstbedste bud på 85 millioner dollars.

Der er fribilletter på vej til de to heldige vindere.
_________________________________________________________________
Det er nærmest umuligt at forudse, hvordan en film åbner i USA. Men her får du alligevel chancen for at komme med et gæt og oven i købet vinde fribilletter, hvis du rammer plet.

'Hobbitten: En uventet rejse' hører blandt året mest ventede film og kan som den første film nogensinde opleves i HFR 3D.

Spørgsmålet er:
Hvor mange millioner dollars indspiller 'Hobbitten: En uventet rejse’ i den amerikanske åbningsweekend fra fredag den 14. december til og med søndag den 16. december?

Skriv dit bud i millioner dollars nedenfor. For at deltage skal du være logget ind med din profil. De to brugere, der kommer tættest på tallet, vinder to fribilletter hver.

(Man kan kun deltage én gang pr. person. Skriver man flere bud, er man diskvalificeret. Deadline er fredag den 14. december kl. 23.59).

’Hobbitten: En uventet rejse’ er første del af forløberen til Ringenes Herre-trilogien, hvis første film ’Ringenes Herre: Eventyret om Ringen’ indtjente 47,2 mio., mens ’Ringenes Herre: De to tårne’ og ’Ringenes Herre: Kongen vender tilbage’ indtjente hhv. 62 og 72,6 mio. dollars. Du kan desuden blive lidt klogere på amerikanske åbningstal ved at læse vores USA top 10-nyheder.

Filmen får premiere i over 4.000 amerikanske biografer, og de endelige åbningstal for weekenden kan ses her på kino.dk tirsdag den 18. december.

Hobbitten: En uventet rejse får dansk premiere den 12. november.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Esther

137 mio dollars

Kristoffer Lunduser/949518

det er da 110 mio $
plss lad mig ramme beløbet.

Tenkaichi

118.3 mio dollars

Bjarne

119.900.000$

Husna Sahar

Mit bud er 102,9 mio dollars

Andreas

183 mio. $

MiaLognnes

60 mio. i amr. $. :)

Trine

150 mio. dollars.

SMOjr

102,7 millioner dollars

Kristianuser/918785

93,8 mio $

Til alle jer andre der ikke har set den så kan i glæde jer den er fantastisk :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

rene

mystic river
harry potter de vise sten
den grønne mill
en verden udenfor
ringenes herre eventyret om ringen

5 minutter siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

3 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

3 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

4 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

4 dage siden

Aktive debatter