Første billede fra 'Hobbitten: Ud og hjem igen'

Opdatering: nye billeder fra etteren og toeren
De gyldne lokker og blå elverøjne gør comeback
(© Entertainment Weekly/Mark Pokorny)

Peter Jacksons første film i Hobbitten-trilogien er blot dage fra at få premiere, så instruktøren ser fremad mod de kommende film.

Trilogiens næste film bliver 'Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark'. Det er dog ikke denne film, vi får smagsprøve på allerede nu, men derimod 'Hobbitten: Ud og hjem igen', som bliver trilogiens sidste.

Billedet prydes af et velkendt ansigt, nemlig det af den blonde, flotte elver Legolas (Orlando Bloom), som vi kender så godt fra Ringenes Herre-trilogien. Legolas' karakter optræder egentlig slet ikke i bogen 'Hobbitten', så hvad laver han i denne film? Peter Jackson giver en forklaring:

- Han er Thranduils (elverkongen, red.) søn, og Thranduil er en af karaktererne i 'Hobbitten'. Fordi elvere jo er udødelige, giver det god mening at Legolas ville kunne være en del af sekvensen i Woodland Realm.

Legolas får på billedet selskab af den menneskelige kriger Bard the Bowman, som spilles af Luke Evans (Immortals).

Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark får premiere den 13. december 2013, mens Hobbitten: Ud og hjem igen får premiere den 17. juli 2014.

Hobbitten: Ud og hjem igen
Er der ikke en vis lighed mellem de to?

OPDATERING:
I dag kom der så et billeder fra den anden film i Hobbitten-trilogien, 'Hobbitten: Dragen Smaugs ødemark', og et fra den første film, som får dansk premiere på onsdag, den 12. december, hvor Gandalf konfronterer The Goblin King.