Tom Hardy hovedrolle i Splinter Cell-film

The Dark Knight Rises-stjernen skal spille Sam Fisher
En populær skuespiller, ham Hardy...
(© 20th Century Fox)

Mens filmudgaven af computerspillet 'Assassin's Creed' stadig befinder sig i udviklingsfasen, forsøger firmaet bag spilserien, Ubisoft, sig med en filmatisering af ét af deres øvrige flagskibe.

Ubisoft har castet Tom Hardy (Inception, The Dark Knight Rises) til hovedrollen Sam Fisher i en filmatisering af 'Splinter Cell'. Intet filmstudie har endnu valgt at gå ind i projektet, men med Hardy om bord lader det i dén grad til, at Ubisoft mener det.

'Splinter Cell' er en serie af computerspil, hvor man indtager rollen som elitesoldaten Sam Fisher med speciale i at infiltrere fjendtligt terræn uset. Hans modstandere er internationale terrorister og andre fjender af verdenssamfundet.

Serien har solgt i millionvis siden det første spil udkom i 2002, men som altid har man bange anelser, for hvor tit er det lige, at vi ser en egentlig vellykket spil-filmatisering?

Noget tyder dog på, at filmgenren er kommet for at blive, og når først de rigtige folk begynder at arbejde på projekterne, er det kun et spørgsmål om tid, før kvaliteten højnes betragteligt.

Eric Singer (The International) er blevet hyret til at skrive manuskriptet til filmen, der endnu ikke har nogen premieredato.