Cookie- og Privatlivspolitik
Star Wars-instruktører falder fra

Star Wars-instruktører falder fra

Kun Spielberg tilbage

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Brad Bird, J.J. Abrams, Steven Spielberg.

De tre instruktører modtog i starten af sidste uge en manuskriptskitse fra Lucasfilm, som gerne vil have en af de prominente fyre til at instruere 'Star Wars: Episode VII'.

Først faldt Abrams fra, og nu melder Brad Bird pas.

Abrams er ganske vist opflasket på Star Wars, men Super 8-instrukøren vil åbenbart hellere være trekkie. I hvert fald bliver hans næste film en opfølger til hans egen Star Trek fra 2008.

Og i dag kan flere medier så annoncere, at Brad Bird, manden bag Mission: Impossible - Ghost Protocol, har tweetet: "Skal ikke lave Star Wars."

Michael Arendt blev sidste uge annoceret som manuskriptforfatter, og Arendt-Bird ville ellers have været en oplagt par. De kommer begge fra animationsstudiet Pixar, hvor de arbejdede på Toy Story 3.

George Clooney bliver i stedet Birds nye legekammerat. Stjernen skal spille hovedrollen i instruktørens kommende sci-fi-film '1952'.

Steven Spielberg er dermed den sidste kandidat på Lucasfilms ønskeliste. Ifølge IMDb.com står han dog til i nærmeste fremtid at skulle lave både 'Robopocalypse' og 'Indiana Jones 5'. Spørgsmålet er derfor, om ikke også han har for travlt...

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christine

Må sige jeg er nervøs med hensyn til de kommende film..

Elsker starwars og er nu ikke den store film kritikere.
der skal ofte meget til jeg taler ned om en film.

Men er ret nervøs for hvordan de laver de fremtidige film og hvad de skal omhandle.

Har hørt noget om at luke, liah og Han skusespillerne kommer tilbage og spilelr deres roller, hvilket jeg finder positivt.

meen stadig, vil se dem og venter at se hvad jeg syndes om dem til jeg har set dem

Wayne

Jeg ville afgjort have foretrukket J.J. Abrams - han er ung, og har de rette ideer til at give serien en genial genstart.

Spielberg har altid været fantastisk som instruktør - men jeg ser ham ikke som Star Wars instruktør.

Tænk hvis han trådte ved siden af, som han gjorde med Indiana Jones 4?

Det ville ikke være til at bære.

Uanset hvad skal jeg selvfølgelig se den, men det var ikke den bedste nyhed.

Bongalowuser/794378

Så alle er up to date på instruktør fronten..

http://www.empireonline.com/features/star-wars-director-rumour-control

Wayne

ville jeg afgjort vælge Matthew Vaughn. Han har den respekt der skal til, for at det ville blive rigtigt godt - så han er mit bud, nu hvor vi åbenbart ikke kan få J.J.

Desværre er Matthew Vaughn sjældent til at sætte i bås, så han ville næppe lave mere end en film - lige som det skete med Kick-ass og X-men 1. Class.

marieuser/669483

Spielberg er helt klart den bedste bud til den nye star wars film, selvom han ikke har været med til at lave de andre. håber at den næste film følger samme potientale som lucas´s uforglemmelige saga

Antaeus

Endeligt lidt nyt på Star Wars fra Kino.

På andre sites kommer mange nyheder.
På Filmz har de en meget interessant nyhed, hvis det ellers holder vand:

Der skal produceres 2-3 Star Wars film om året efter samme koncept som Marvel filmene.

Dvs. tre hovedfilm, som udkommer med cirka 3 års mellemrum. Men samtidig også side-grene-film. Det svarer vel lidt til Avengers som hovedtema og så Thor, Captain America osv. som side-grene-film.

Vi får se. Nogle mener det udvander universet, men hvis de kan holde det i høj kvalitet så for min skyld gerne. Star Wars bøger og tegneserier er bestsellere så det kan vel også lade sig gøre filmmæssigt i et så gigantisk univers. Men det bliver svært at få det hele til at passe ind i hinanden. Marvel og dog gjort det fint ind til nu.

Wayne

Det ville ikke give nogen mening - hvordan skulle det i givet fald så foregå?

Desuden har man fra start meldt ud at man vil lave en ny film, hver andet år.

Er det ikke bare en del af alle de rygter, som det vrimler med overalt?

Antaeus

Det skulle komme fra et interview med Kathleen Kennedy selv (leder af Lucas film). En ny opdatering skriver dog at det er tale om 2-3 Lucas film produkter om året og ikke 2-3 Star Wars film om året. Men nedenstående (her sakset fra Filmz.dk) kan så stadig være rigtig. Det er dog nok mere uvist hvor meget Star Wars karakterbaseret der kommer imellem.

Citat Filmz.dk:
"I dette nævner Kennedy, at planen er at forme "Star Wars"-universet efter Marvels succes med deres filmunivers, hvor der udkommer op til flere karakter-baserede film hvert år, som alle leder op til større eventyr i "The Avengers"-filmene.

Wayne

Star Wars er en fortsat saga, og ikke bare enkeltstående eventyr.

Det er den platform det kommer fra, med gigantisk succes - jeg tvivler på at det vil være en god ide at ændre på den formel.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.