Cookie- og Privatlivspolitik
Obamas værste mareridt

Obamas værste mareridt

Smugkig på præsident-thrilleren 'White House Down'.

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

White House Down ligner præsident Obamas værste mareridt, og nu er de første billeder fra filmen lagt på nettet. Og du kan se dem forneden.

Barack Obama kunne måske nok forlade nattens amerikanske præsidentvalg med armene i vejret og fire år mere som verdens mest magtfulde mand på cv’et, men der er malurt i bægret.

For overalt venter terrorister og paramilitære grupper på at besætte Det hvide hus og slå præsidenten ihjel. I hvert fald hvis man skal tro Hollywood.

Roland Emmerichs 'White House Down' har Channing Tatum i rollen som secret service-agenten, der skal redde præsidentens liv, da Det hvide hus angribes af en paramilitær gruppe. Maggie Gyllenhaal er hans secret service-chef, og præsidenten spilles på bedste Obama-manér af Jamie Foxx.

Som om det ikke er nok, har Antoine Fuqua, der brød igennem med Training Day i 2001, lavet en stort set tilsvarende film.

Olympus Has Fallen handler også om en secret service-agent - men denne gang skal agenten forhindre et terrorangreb på Det hvide hus. Præsidenten spilles her af Aaron Eckhart, mens Gerard Butler spiller agenten.

 White House Down får dansk premiere 31. oktober 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Sophie Cullen

Først og fremmest vil jeg sige; helt sikkert! udlukkende pga Tatum :D .. Ej, plottet lyder nu også rigtig godt. Og så er der skuespiller valg virkelig gode (;

Mikkel Poulsen

Til film om secret service agent, som skal redde præsident fra en paramillitær gruppe i.. "Det hvide hus" og den anden hvor secret service agent skal forhindre et terrorangreb på.. "Det hvide hus" nu venter vi så bare på trailers fra dem, selvom der er langtid i nu til.. "White House Down" som først får premiere "31 Oktober 2013", men aligevel spændende år med 3 præsident film "Januar", "Lincoln", af "Steven Spielberg", "April", "Olympus Has Fallen", også "Oktober", "White House Down", kæft det bliver et spændende action præsident år!!! (Y) (Y) (Y)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

P.user/231967
P.user/231967

Hvor er filmen om madame Curie, med titlen: "Radioactive" blevet af. Den er overhovedet ikke med i listen.

6 timer siden
Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

4 dage siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

4 dage siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

4 dage siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

6 dage siden

Aktive debatter