/*');">*/
Cookie- og Privatlivspolitik
Gosling skal instruere kolleger

Gosling skal instruere kolleger

Ben Mendelsohn og Christina Hendricks med i Drive-stjernens debut

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Ryan Gosling er skuespiller, charmør og musiker i Dead Man’s Bones. Hvad mange ikke ved er, at han faktisk også er filminstruktør og manuskriptforfatter.

Tilbage i august annoncerede han, at han både skal instruere og skrive manuskriptet til 'How to Catch a Monster'.

Ben Mendelsohn har så i dag annonceret sin medvirken i projektet. Den australske skuespiller brød internationalt igennem med Animal Kingdom og spiller overfor Gosling i den kommende The Place Beyond the Pines.

Allerede da planerne om 'How to Catch a Monster' blev lanceret i sommer, kunne Gosling præsentere en anden kollega, nemlig Christina Hendricks fra Drive, i hovedrollen som den enlige mor med to børn, Billy.

I 'How to Catch a Monster' vil Gosling blande noir og fantasy med thriller-elementer i et enigmatisk plot, hvor Billy forsvinder ind i en dyster drømmeverden. Samtidig finder hendes søn en vej, der leder ham til en undersøisk by.

Hvordan det skal komme til at give mening, bliver det spændende at se. Om ikke andet skal mor og søn opklare mystiske mysterier, hvis de vil redde familien.

Hvilken rolle Ben Mendelsohn skal spille, ved vi heller ikke endnu.

'How to Catch a Monster' starter optagelser til foråret. Inden da kan man opleve Gosling og Mendelsohn i 'The Place Beyond the Pines', som får dansk premiere 28. marts.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

daniel

Har nu prøvet at købe billetter de sidste par timer og det er ikke muligt

6 timer siden
Mads-Emil Weibull

Ja, denne film kommer bredt ud grundet det er Sony som er distributør.

12 timer siden
aliceuser/28923
aliceuser/28923

hvor svært kan det være at sende gavekort på bio-billet. I tjener jo på biografgængere over hele landet, når det kun er fortjeneste.

1 dag siden
Noobcake

det er hans double

6 dage siden
Nicolai

Vi har lige haft gang i et Spider-man marathon, hvor denne indgik, og det var super fedt at sidde og hygge sig under vores dyner til filmene.

1 uge siden