Cookie- og Privatlivspolitik
Bond-baben og de skøre riddere

Bond-baben og de skøre riddere

Gemma Arterton slår pjalterne sammen med Monty Python

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Monty Python-drengene annoncerede i starten af 2012, at de ville lave en ny film, 'Absolutely Anything'. Og den store gensynsfest har nu fået tilføjet ungt blod i form af Gemma Aterton, der var Bond-babe i Quantum of Solace.

Komiker-gruppen er for længst opløst, og det er små 30 år siden, de sammen var filmaktuelle med The Meaning of Life. Og på trods af flere forsøg på en gensynsfilm, ser det først nu ud til at lykkes.

Arterton er med i filmen, men det er endnu uvist hvilken rolle, det drejer sig om. 'Absolutely Anything' skal handle om en lærer, som opdager, at han har fået særlige kræfter og - jf. titlen - kan gøre absolut alting. Men som vi ved fra Bruce den almægtige, er sådanne kræfter svære at håndtere.

Monty Python-medlemmerne selv skal lægge stemmer til filmen, og if. en The Guardian-artikel fra januar, er der tale om en sci-fi-farce, hvor de skal spille de aliens, som giver den stakkels lærer de enorme kræfter.   

John CleeseTerry Gilliam og Michael Palin får her selskab af Robin Williams.

Udover Gemma Arterton har tilsvarende unge Benedict Cumberbatch også meldt sig under fanerne. Han er lige nu et hit i BBC's modernisering af Sherlock Holmes, og if. IMDb.com spiller han både dragen Smaug og ærkeskurken Sauron i anden del af Hobbitten.

The Meaning of LifeLife of Brian og 'Monty Python og de skøre riddere' er alle instrueret af Terry Jones, som også skal instruere ’Absolutely Anything’.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
BIOMANEN

Jeg elsker Monty Python.
Har næste alle deres ting på DVD.
De er kult og et absolut must her hos mig.
Har tvunget min børn til at se dem (de skal have lidt kultur) og sangen Always look on the bright side of life er en klassiker.
Jeg elsker deres humor og lune.
Specielt filmen : Monty Python og de skøre riddere: Jagten på den hellige Gral er set mange gange. Men der så mange gode: Sparmalot, Erik the Viking, a fish called wanda osv.
Jeg vil benytte et Citat fra The Big Bang Theory: You are in for at treat.
Jeg glæder mig bare så meget. Så skynd jer nu at blive færdig med den film.
Mor venter

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

51 minutter siden
Gustav

Det bare luksus jo

23 timer siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

1 dag siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

4 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

5 dage siden

Aktive debatter