Cookie- og Privatlivspolitik
Verdens værste anmelder?

Verdens værste anmelder?

Manden de kaldte kontrær

Stem op!
3
Stem ned!
-2
(reset)

Det sidste kapitel i Harry Potter-serien og The King’s Speech er dårlige film, men Battle: Los Angeles og Resident Evil: Afterlife er til gengæld gode.

Armond White opfattes af nogle som den dårligste etablerede og professionelle anmelder i verden, og han er blevet semi-berømt af selvsamme årsag.

Den 61-årige amerikaner, der i 14 år anmeldte film for New York Press, og som nu er redaktør og anmelder på CityArts, er nemlig ualmindeligt trodsigt anlagt.

Man kan næsten være sikker på, at han er utilfreds med de fleste anmelderdarlings og i stedet elsker film, der generelt bliver udskældt over hele linjen.

Herhjemme finder man selvfølgelig også den professionelle kritiker, som er uenig med den resterende anmelderstab om en given titel, men det er yderst sjældent den samme anmelder igen og igen.

Næste gang er det en anden kritiker, der er utilfreds med filmen, som alle de andre kan lide, og derfor stikker ingen i sidste ende ud fra mængden - i hvert fald ikke på samme måde som Armond White.

Vi har samlet 10 gode og dårlige film ifølge Armond White:

Gode film:
Clash of the TitansFantastic Four: Rise of the Silver Surfer, From Paris with Love, G.I. Joe: The Rise of Cobra
, Grown Ups, Jonah Hex, Land of the Lost, The Last SongTransformers: Revenge of the FallenYour Highness
 
Dårlige film:
Avatar, Black Swan, The Dark KnightDistrict 9, Inception, Inglourious Basterds, The Social Network, The Town, Toy Story 3Un prophete
 
Er det befriende med en professional kritiker som Armond White, og er der nogle danske anmeldere, du stoler mere på end andre?

Samlet liste på Rotten Tomatoes med Armond Whites anmeldelser.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Smag behag skal der sgu være plads til. Tja, Armond White og undertegnet har godt nok ingen film til fælles når det kommer til favorit, og synes stadigvæk det er sjovt at mange af de film som jeg synes er enten gode eller RIGTIG gode er på mandens top Dårlige, men det er hans mening og det skal respekteres.

Jeg kan f.eks. ikke fordrage Nicolas Winding Refns utroligt overvurderet, langsomme og utroligt uinteressante 'Drive' (2011) som jeg synes oven i købet synes virkede uoriginal på alle planer (jeg har spillet mange videospil, og synes at denne film minder utroligt meget om flere af dem jeg har spillet) og meget mere negativt (eftersom jeg kun har givet filmen 2 ud af 6 stjerner). Men jeg elsker til gengæld 2012, fordi jeg synes det er perfekt actionmættet underholdning der sk*der på kunstneriske ved film (og i følge mig, er det skam i orden at gøre en gang imellem, underholdning må gerne komme i andre forme). Jeg kan både-og se hvad filmen fejler, men jeg nød den, og nyder den hver gang jeg ser den!

Salut-Respekt til manden, og lad ham fortsætte med at skaffe "LULz" fra det publikum der nyder at se hans bizarre mening!

Beate

Nej nej nej!
Black Swan... Inception... Dårlige film!?!?!?!
No fucking way!!
Måske skriver han for New York Press og der går jeg ikke ud fra at de godtager hvem som helst, men come on!!
De her film er Oscar nominerede og det er ikke hvilke som helst film der bliver det.

Han må SELVFØLGELIG have sin mening, men jeg har også en mening og jeg mener at den er forkert!

DaviMi

at det virker til, han bare forsøger at være modsat alle andre. Og som andre siger; hvis det virkelig er hans mening, så fair nok.

Personligt kan jeg ikke lade være at tænke at han gør det med vilje. Ikke for at være modsat (som i at provokere), men netop for at få den "popularitet" det nu giver med så anderledes meninger.
Jeg ser det som et veludført stunt. Jeg ville aldrig følge mandens meninger, men fint nok hvis nogle gør.

Jeg følger heller ikke anmeldere overhovedet, men går udelukkende efter hvad jeg er i humør til (genre) og kigger ellers (lidt for) meget plakat, trailer eller hvad min ven vil se =)

satisfythecrave

At den mand kan kalde sig filmanmelder er utroligt.
Black Swan, Inglourious Basterds, Inception, The Dark Knight, The Social Network er alle helt fænomenale film, og film som tja, alle de film han har listet som "gode", vil aldrig kunne komme til at måle sig med dem.
What a waste of job.

Camilla Edelbo Kold

Er der en der tør sige sin mening... Eller er det nu hans mening. De valg han har taget virker mere som ren protest når man sammenligner grupperne af film.
Efter min mening er han ikke objektiv nok. Er filmen dårlig filmet, er det et dårligt plot eller kan han bare ikke lide skuespillerne...
Efter min mening er :
Your Highness - Forfærdelig film på alle punkter,
Avatar - Flot lavet, men ikke noget for mig
From Paris with love - GOTTA LOVE TRAVOLTA !!!
District 9 - WOW
Grown ups - FUN FUN FUN
The Town - Hmm, ikke min smag...
Og jeg kunne blive ved.
Men det er rart at der endelig er en kritiker der siger at de ikke oscar vindende film er i top. Alle hans dårlige film valg er film der har udmærket sig i Oscar ræset...
Så han skal da bare blive ved med at sige sin "mening" !!!

Camillauser/138272

-og jeg kan heller ikke tage hans anmeldelser seriøst.

Jeg kan godt lide Leonard Maltin:

Leonard Maltin
@leonardmaltin

Film Critic and Historian.
My daughter told me I had to get a twitter account so here I am.
facebook.com/leonardmaltin. Contact:moviecrazymail@pacbell.net

Los Angeles · http://www.leonardmaltin.com

Hildegunstuser/1013868

Sejt at han tør gå imod den gode og rigtige smag

thea

jeg må sige at jeg både er enig og uenig med Armond white. Hvis jeg skal komme med nogle eksempler så er Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer er en god film med fine skuespillere f.eks. Ioan Gruffudd elsker ham i king arthur. Jeg synes personlig ikke selv at avatar hører under de dårlige film den er flot lavet jeg synes james cameron har gjort det godt.
men selvfølelig det er nok smag og behag. :D

Bjerg

uden lige...

The Other Account

Hvorfor kalder du ham for en idiot, bare fordi han har et par modsatte meninger om filmene?

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Lars

Jeg har glædet mig til denne film utroligt længe. Især efter at have set serien Entourage for 3.

3 timer siden
Kim
Kim

Det er der råd for

1 dag siden
Kim
Kim

Amerikanere er ikke så meget for film på et fremmed sprog. Så de laver ofte amrikaniseret udgaver af bl.a danske gode film.

1 dag siden
Antaeus

Det er kun Star Wars jeg med sikkerhed skal se, jeg er ikke umiddelbart faldet for nogle af de andre efter de korte præsentationer herover.

2 dage siden
VIPER

Skodsborg Kurhotel my *ss!

Du snakker jo udenom "gamle mand"!
-Vil skide min vrede et stk. -Betyder ikke jeg ikke har ret!

2 dage siden

Aktive debatter