Nyt om fremtidige Marvel-film

Ant-Man inde i varmen, Red Skull ude i kulden
Tegneseriens Ant-Man
(© Marvel Comics)

Marvel er i fuld gang med at producere filmene til deres såkaldte "Fase 2" af tegneseriefilmatiseringer.

Den indbefatter bl.a. fortsættelser til Captain America, Thor og Iron Man, men også en Avengers 2.Nu er der nyt om en af de helte, som vi endnu ikke har set på det store lærred.

Ant-Man har indtil videre været planlagt som en Fase 2-film i 2014, men nu har filmen fået en amerikansk premieredato et helt år senere.

'Ant-Man' får premiere i USA den 6. november 2015, og derved kommer den efter 'The Avengers 2', som man ellers har talt om markerer slutningen af Fase 2. Bliver der tale om den første film i Fase 3? Det kunne tyde på det.

Hugo Weaving, der spillede nazi-skurken Red Skull i 'Captain America: The First Avenger', har tilmed udtalt, at han ikke regner med at vende tilbage til rollen. Han har dog en kontraktmæssig forpligtelse til at gentage rollen, hvis Marvel ønsker det.

Han forklarer, at selskabet muligvis vil bruge skurken i 'Avengers 2', men ikke i 'Captain America: The Winter Soldier' eller en eventuel treer.

Weaving understreger, at han var glad for at spille Red Skull, men at han ikke ønsker at gentage rollen.

I efterfølgeren skal Captain America op imod Winter Soldier, der er hans tidligere medhjælper, men som siden er blevet hjernevasket af sovjetiske videnskabsmænd og fysisk forbedret til at matche superhelten.

Captain America: Winter Soldier får premiere den 3. april 2014.

Red SkullRed Skull