Cookie- og Privatlivspolitik
Ingen 'Resident Evil: Retribution' i biografen

Ingen 'Resident Evil: Retribution' i biografen

Zombie-krigen definitivt aflyst

Stem op!
2
Stem ned!
-14
(reset)

Det har længe ligget i kortene, men nu er den femte film i Resident Evil-serien endegyldigt aflyst i de danske biografer.

Serien om den zombie-dræbende Alice er ellers populær på verdensplan, hvor det seneste kapitel har indspillet 217,7 mio. dollars. Det beløb er kun overgået af Resident Evil: Afterlife, der i alt indspillede 296,2 mio. dollars.

Herhjemme har serien til gengæld ikke opnået den store popularitet.

Resident Evil fra 2002 solgte kun 11.000 billetter, og selvom antallet er steget fra film til film (og selvom 'Afterlife' er den mest sete herhjemme med 36.000 billetter), er det stadig ikke nok til at give Resident Evil: Retribution biografpremiere.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Sony Pictures herhjemme, men årsagen kan være det generelt dalende dvd-salg, der ikke længere kan kompensere for udgifterne forbundet med en biograf-release af denne størrelse.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Svitzer

Det er utroligt at vi får denne nyhed nu hvor det er for sent at se den i andre lande. Jeg kan ikke fatte at alt er så forsinket og langt ude i Danmark, vi får dvd'er og serier langt efter alle andre lande. Vi får ikke sendt alle film i biograferne, og nu sidder man tilbage med en dårlig smag i munden over den skuffelse dette endelige forslag kom med, ingen resident evil i 3D. Jeg er ikke kun skuffet jeg er virkelig vred, de gør så meget for at vi ikke skal pirat kopier ovs downloade og alt det der, men i Danmark er der sku en voksende grund til at alle disse ting sker. Jeg synes det er foragtligt og rigtig dårlig stil fra deres side af.

PikaLink91

Ja, det er mig der har stemt nyheden op^^

PikaLink91

Jeg er overrasket over at en så dårlig film serie, der er totalt illoyal overfor spillene den er baseret på, overhovedet har indspillet så meget på verdensplan^^

Jeg havde lidt set frem til at se den værste RE film til dato på storskærm, men samtidig er jeg også lettet over at de endelig har indset at l*rtet ikke er værd at sælge billetter til :)

Med elendigt skuespil, skuespillere der på ingen måde ligner de figurer de er castet til at spille, og et plot der er endnu værre end skuespillet.... hvorfor bliver vi ved med at bruge penge på det her???

Mortenuser/629877

Jeg kan bare sige at jeg syntes det er dårligt at den ikke komme i danske biografer.

Det var det samme med Underworld.

Den blev også trukket tilbage,

De må gerne tage sig sammen.!!!

Og få sendt den!!!!!!!!!!!!!

MVH
Morten Mølgaard

DarkWingDuckuser/176561

Vi bliver da også altid snydt her hjemme - for dælen noget møg

Mr. SNAKE.

Hva kan man forvente. Typisk når der endelig kommer en god film, ja så kommer den ikke biografen.
Flot. :(

alexuser/27997

Det er sgu ikke første gang en god film ikke køre i danske biografer :S.
Men var nu forventet efter datoen blev igen og igen..... MEGA!!! Typisk...

Emil

Jeg var nødt til at lave en ny profil blot for at hate på den her elendige beslutning.

Jeg ved ikke hvorvidt mit had skal falde på SONY, eller på den almene danskers biografvaner..

Hvis 36.000 købte biletter til Afterlife (jeg selv var 3 af dem), så kan det UMULIGT være begrundelsen for at man ikke sender den i Danmark. Vi sender her i Danmark film der knapt nok bliver set af 1000 mennesker -.-

Philip Roque

Som stor fan af spillene (siden Capcom udgav det første spil på Playstation helt tilbage i midt 90'erne) har filmene altid været en af mine guilty-pleasure. De er cheesy, elendigt skuespil, over-the-top action men det er sjovt at kunne genkende karakterer og lokationer fra spillene af. Så jeg skulle selvfølgelig se den sidste nye Resident Evil film. Jeg var i Berlin sidste måned og var da så i biografen for at se Retribution i 3D. Jeg kan blot sige at denne her film i serien var elendig. ELENDIG. Det er en film der er straight-to-dvd. Simpelhen gal over at jeg spildte penge på det crap.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Bjarke Friis Kristensen

Mange tak for din kommentar :) Vi har lige klargjort tallene i artiklen. Så tak igen for at holde os til ilden. Mvh. Bjarke, kino.dk

1 dag siden
Carl
God

Dygtig skuespiller!

1 dag siden
Carl

Har ventet længe på denne dag!

1 dag siden
Kim
Kim

Det er hverken "nogensinde" eller "1951-2020". Listen er baseret på salget af billetter til danske film i perioden 1976-2020.

2 dage siden

Aktive debatter