Cookie- og Privatlivspolitik
'Carrie' får sin første teaser

'Carrie' får sin første teaser

De troede, at hun var en normal pige...

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

I går fik vi lov til at se den første plakat til nyindspilningen af Stephen Kings gyserroman 'Carrie'. I dag udkommer den første korte teaser.

Teaseren viser et forstadskvarter, hvor en masse ildebrænde er tændt rundt omkring i husene og på vejen. Kameraet følger gaden, mens voice over-stemmer taler om, hvad der mon er sket, som har ledt til dette.

Endelig stopper kameraet, og vi ser en pige indsmurt i blod, og stemmer der konkluderer, at de troede, hun var helt normal. Men det er der vist ikke så meget, der tyder på.

Brian De Palma filmatiserede første gang Kings historie om en pige, der er offer for mobning, men som hævner sig på sine klassekammerater på en hidtil uset måde.

Sissy Spacek havde hovedrollen i versionen fra 1976, og i den nye version skal Carrie White spilles af Chloë Grace Moretz, som imponerede med rollen som Hit Girl i filmen Kick-Ass (2010).

Kimberly Pearce, der instruerede den brutale Boys Don't Cry i 1999, har taktstokken i Carrie, der får premiere den 14. marts 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Camillauser/927927

Thja... Det var vel et spørgsmål om tid før Carrie osse fik en remake, men jeg ved snart hvad man skal stille op med alle de gyser-remake. Det føles næsten som om, at den eneste grund til at disse film får en remake er fordi special-effects folkene gerne vil ta en klassisk kult-film som de vokesede op med, og så se om de kan lave mere blodig og messy, uden helt at tænke på historien og budskabet som originalen havde.

Men lad os nu se, hvad der sker....

Isabell

omg, hvor var den god!
vil helt klart gerne se den!
samt jeg elsker Chloe Grace Moretz, hun spiller fantastisk!

Pil

Det ser rigtig spændende ud. Den fanger i hvert fald. Ingen tvivl om det. Jeg krydser mine fingre for, at den ikke bliver alt for pæn. Alt for Lisbeth Salander-agtig, if y'know what I mean. Men jeg tror sku nok det skal gå. Chloe er utrolig dygtig, såeh. Yay.

Btw. Michella. Evil Dead trailer? Send please :)

Anonymuser/0

Den trailer er så vild! Den er fjernet fra en del sider, men findes stadigvæk nogle steder. Men her er et link!

http://www.joblo.com/movie-news/nycc-trailer-for-the-evil-dead-remake-ha...

Linket virkede af en eller anden grund ikke på FB. Men hvis det ikke virker for dig, så bare skriv Evil Dead i søgefeltet på siden (Joblo.com) og vælg det første resultat :)

Enjoy!

Pil

Damn, en trailer. Præcis som jeg havde håbet. Med masser af gore, grit og blod. Fab! Tak for den.

Anonymuser/0

Det var da så lidt :)

Anonymuser/0

Tror desværre dette bliver endnu en halvhjertet remake, som de fleste andre, men de har nok fundet den bedste kandidat til hovedrollen...
Clöe rules !!!

Anonymuser/0

Først den bootleggede, helt igennem geniale og smukke trailer til Evil Dead remaket og nu den her.
Godt nok ser man mindre her, men det er jo også en teaser - Og damn, den er effektiv.

Er ikke vild med De Palma's film. Ikke fordi der er noget galt med filmen som sådan, historien har jeg bare aldrig rigtig fundet uhyggelig. Der er mange bedre historier fra Stephen King efter min mening.

Men er uden tvivl på denn her. Moretz er en fin skuespillerinde og selve billedsiden ser så smuk ud. Er spændt på at se om Carrie også tager sin vrede ud i omverdenen som teaseren indikerer. Håber i hvert fald ikke det bliver en copy/paste remake. Lidt nye intiativer er velkommen :)

Natasha

Er total Stephen King fan, så SKAL da se denne her film (nu har man jo også set den første Carrie).
Men kan filmen leve op til den første Carrie, det må man håbe, og det tror jeg nu også!
Det jeg er mest bange for er om Chloë Grace Moretz, kan påtage sig Carrie rollen, som Sissy Spacek gjorde, om hun kan gøre det lige så godt, eller bedre på sin helt egen måde, det får vi at se!
Men nu er Chloë, efter min mening, den bedste barneskuespiller vi har i dag.

Martine

- You ROCK girl! :D

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

6 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter