Cookie- og Privatlivspolitik
'Star Trek 2' får officiel originaltitel

'Star Trek 2' får officiel originaltitel

Mørket sænker sig...

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)

'Star Trek 2' har fået sin originaltitel, der bliver 'Star Trek Into Darkness'. Og nej, vi har ikke glemt kolon eller en tankestreg - titlen bliver ud i et.

Som titlen antyder, bliver den kommende Star Trek-film en mørkere affære end den første reboot fra 2009. Chris Pine, der spiller kaptajnen af stjerneskibet USS Enterprise, James T. Kirk, fortæller til det britiske filmmagasin Total Film:

- Der er komik, som jeg synes, J. J. Abrams (instruktøren, red.) gør rigtig godt, men, som i den første film, er der også nogle seriøse emner, der skal tages hånd om. Og jeg vil sige, at truslen er endnu større i denne film.

Ifølge Pine er modstanderne endnu mere skræmmende i toeren, der er masser af action, og karakterudviklingen går nogle overraskende veje. Det er jo alt sammen meget godt, men det skal han jo sige.

Hvad den danske titel bliver, er endnu uvist. De seneste seks Star Trek-film har dog bibeholdt deres originaltitler, så mon ikke det samme sker for denne.

Star Trek Into Darkness får premiere den 16. maj 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
astronautuser/1015176

Jeg bare ved det nok skal blive godt med oprindelig cast on board. Den første var rigtig god, meget bedre end den alt for gamle serie. Effekterne er mindblowing.

Al

J.J Abrams gør klogt i at satse på et voksent publikum med en mørkere tone end den kiksede børnevenlige Super 8, men han må ikke glemme humoren og de interne drillerier der fik rollerne til at skinne i den første.

AufVideoSehen

Beam me into the Darkness

The Other Account

Tja, jeg må da indrømme at det er noget af en tankevækkende titel, der især for forventningerne op at køre. 'Star Trek' var vældig god, så det skulle ikke undrer mig at toeren nok skal blive noget af en sequel.

Stine

bliver rigtig godt. Jeg var vild med den første film fra 2009 og syntes især godt om det cast, Snyder havde fundet sig. Jeg tror ikke, at 2´ere bliver dårligere end den første, så jeg har allerede sat et stort kryds i kalenderen.

Al

Snyder havde så vidt jeg ved intet med Star Trek at gøre.

Stine

du har helt ret. Det er J. J. Abrams.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Toniuser/1306483
Toniuser/1306483

Og Nikolajs Mor Anne Mari Lie var også skuespiller (3 film) ud over at være forfatter og fotomodel.

1 time siden
Jesper

Julius har næsten allerede sagt det hele, men Fukunaga er en af de få der virkeligt kan komme med noget spændende i Bond universet.

5 timer siden
Anne-Marie

Max Irons er ganske rigtigt søn af Jeremy Irons - men hans mor Sinead Cusack er også skuespiller - ligesom hendes forældre og søskende - - osv.

6 timer siden
Jacob

Jeg havde virkelig set frem til at Danny Boyle skulle løfte opgaven, og det er utroligt hvor tit en instruktør må forlade et projekt pga.

8 timer siden
Nilsuser/669373
Nilsuser/669373

Nå, nå, skal vi nu ikke lige give den en chance :)

9 timer siden

Aktive debatter