Cookie- og Privatlivspolitik
Hele Hobbitten-trilogien navngivet

Hele Hobbitten-trilogien navngivet

Danske premieredatoer også på plads

Stem op!
28
Stem ned!
0
(reset)

Peter Jacksons Hobbitten-filmatiseringer blev delt i tre for en måneds tid siden, men på dette tidspunkt var det uden en titel til den "nye" film i serien. Nu er alle tre films titler offentliggjort.

Den tredje og sidste Hobbitten-film er blevet døbt 'Hobbitten: Ud og hjem igen', der som bekendt var titlen på del 2, dengang denne film var den sidste i rækken.

'Hobbitten: En uventet rejse' er stadig titlen på den første del i trilogien, og det vil sige, at den nye titel skal findes i film nummer to.

'The Hobbit: The Desolation of Smaug' bliver den lidet mundrette originaltitel på 'Hobbitten - del 2', der endnu mangler en dansk oversættelse.

Titlen lægger op til et fokus på den mægtige drage Smaug, og mødet mellem Bilbo og kæmpeøglen kunne blive en overgang og regulær cliffhanger til sidste film.

De danske premieredatoer er også faldet på plads:

Hobbitten: En uventet rejse får premiere som planlagt den 12. december 2012.

The Hobbit: The Desolation of Smaug får den oprindelige efterfølgers premieredato et år efter den 13. december 2013.

Hobbitten: Ud og hjem igen kommer heldigvis kun et halvt år efter og får premiere den 17. juli 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Wayne

hvordan man vil få 298 sider historie til at fylde 3 film?

Ringenes herre, triologien er lavet på baggrund af 1336 sider - og heri er der endda plads til et resumé som fortæller det meste af handlingen i Hobitten!

Ikke for noget - men der var passager i de film (selvom det er en fantastisk historie), hvor jeg tænkte - kom nu videre!

For mig er det ubegribeligt hvordan Jackson vil få det til at blive spændende, med mindre han tilfører nogle historier som Tolkien ikke skrev oprindeligt.

Det lugter lidt af at tømme sparegrisen, og vores lommer.

Jeg håber selvfølgelig, som alle andre at det bliver lige så godt som i de første film. Men det bliver lidt af en udfordring.

MyMind

Vi spekulerer alle sammen over, hvordan det kan blive til tre film - og gruer lidt for svaret. Er det godt eller skidt? Mere af det gode eller...?

Synes dog, at det er et dårligt argument, at Ringenes Herre kunne klemmes ind på 3 film. At du har fundet "kom nu videre"-øjeblikke i filmene handler vist mere om evnen fra producentens side, end egentlig mangel på flere ting, der kunnet have været med.

Nu ved jeg fx ikke om du har læst bøgerne, men hvis du har, ved du, at vi fx manglede delen med Tom Bombadil (der sagtens kunne have varet en halv time i sig selv) fra første bog. Plus der hvor hobitterne kommer tilbage til Herredet og Saruman har overtaget det hele. Massere af ting blev løbende udeladt og der kunne både være lavet 1 og 2 film mere på den regning efter min mening.

Derfor synes jeg, at 2 film var okay på 1 bog - men er lidt bekymret for 3...

Anonymuser/0

Så længe Hobbitten ikke bliver en skuffelse så kan jeg absolut ikke klage over at Jackson laver endnu en trilogi. Hvis det betyder mere plads til historie, karakterudvikling osv, så bring it on.

Ringenes Herre trilogien er stadigvæk nær perfekt i mine øjne, så har høje forventninger :)

Glæder mig for meget til at gense nogen af de gamle karakterer igen, og er spændt på at se hvordan filmen kommer til at lede op til Ringenes Herre :)

December, kom så!

ashera

Glæder mig som en lille pige. Håber bare at den ikke kun kommer i 3d

Anonymuser/0

Jeg er ikke sikker, men tvivler stærkt på at sådan en stor film kun kommer i 3D... Det er ofte mindre film hvor biograferne kun satser på den ene over den anden (Saw VII kom f.eks kun i 3D)

Men er 100% enig. Glæder mig for vildt til at se filmen på præmiere aftenen... i 2D :)

Antaeus

Det ville være skandale, hvis vi kun fik den i den dårligste udgave (3D).

Anonymuser/0

Det havde godt nok været negativt!

Mette/ Morgenhår

Ja, jeg glæder mig også så usigeligt meget til at se filmene, og det gør ikke glæden/forventningen mindre, når nu også Smaug er med - det gør den mere dragende ---jeg elsker virkeligt Tolkiens fortællinger;

Horsi

Ja overskriften siger vist det hele?

Jeg stoller på at Jackson præstere det absolut bedste. Han ved at hvis han laver billige og dårlige historier vil det blot ende med stor skuffelse og mængder af vrede hobbitten og Lotr fans. Det tror jeg ikke han ønsker. Derfor tror jeg på han ved hvad han gør.

Daniel

Har glædet mig helt vildt længe nu, og det er bare dejligt med nogle titler på filmene. Jeg synes det er fint nok, at de har valgt at bruge titlen til den der originalt skulle være til 2'eren!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Asgeruser/70414
Asgeruser/70414

vi ses

6 timer siden
Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

5 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden

Aktive debatter