Cookie- og Privatlivspolitik
Comeback til Looney Tunes

Comeback til Looney Tunes

"That's (not) all folks!"

Stem op!
9
Stem ned!
0
(reset)

Daffy, Snurre, Pelle, Taz, Sylvester og Pip står til en genforening i endnu en film.

Slænget har to gange tidligere kunnet opleves på det store lærred i selskab med menneskelige skuespillere (og basketball-stjerner) i hhv. Space Jam (1996) og Looney Tunes: Back in Action (2003).

Selvom 'Space Jam' var en succes, levede 'Looney Tunes: Back in Action' - med Brendan Fraser og Jenna Elfman i de menneskelige hovedroller - ikke helt op til forventningerne.

Komikeren Jenny Slate, som er kendt fra sketch-showet 'Saturday Night Live', har nu fået til opgave at skrive manuskriptet til en ny Looney Tunes-film, som igen vil blive en blanding af animation og live-action.

Gensynet med de skøre dyr, den gnavne cowboy og den mystiske marsmand vil sikkert blive glædeligt. Men selvom karaktererne har oplevet enorm succes med deres korte tegnefilm, er det store film-gennembrud aldrig kommet.

Mon den nye film kan lave om på det?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
AufVideoSehen

Altid rart med de skøre farverige tossestreger. Men der er jo meget nostalgi i de gamle figurer, så måske virker det forkert hvis de skal opdateres til 3D tidsalderen, som Garfield og Smølferne. Jeg er ikke ubetinget begejstret. That's all folks !!

The Other Account

Det lyder ellers som en glimrende ide at give de herlige figurer, en ny spillefilm. Jeg er især stor fan af Snurre Snup (Bugs Bunny), så sålænge han og Daffy And (Daffy the Duck) optræder i den nye film, så skal jeg da se den. Jeg krydser til gengæld fingre for, at filmen ikke komme på højde med 'Back in Action', der til tider var en sløv omgang, både for skuespillerne og figurene. 'Space Jam' var fin på sin egen akavede måde, og det er bl.a. derfor jeg lige nøjagtigt er vild med den film. Indtil da, ser jeg frem til en ny film med Looney Tunes charmerende miljø og figurer!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Kattesjovuser/423704
Kattesjovuser/423704

Havde håbet at Wonder woman ville starte i biografen til maj. Den film havde jeg glædet mig til at se i biografen.

3 dage siden
Jemuser/635531
Jemuser/635531

Dette produkt er skørt nok til at blive lavet i virkeligheden

1 uge siden
TheDayDreamer

Yes! Endelig fik vi lov at få det første kig på hvad den her 2'er kommer til at byde på - and I gotta say, I like what I'm seeing!

1 uge siden
Rasmus/Musen

Det kan da være, at jeg vil overveje at se serien på et tidspunkt også. Hvis den er så populær for tiden, så kan det næsten kun være godt, ;-).

1 uge siden
Rasmus/Musen

Wow! Det var da meget interessant.

1 uge siden

Aktive debatter