Cookie- og Privatlivspolitik
Bier storhitter med 'Den skaldede frisør'

Bier storhitter med 'Den skaldede frisør'

Den romantiske komedie leverer Biers bedste åbningsweekend

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Der er ellers noget at leve op til for Susanne Bier, der ikke har instrueret en romantisk komedie siden Den eneste ene i 1999.

'Den eneste ene' solgte sammenlagt 848.000 billetter i biografen, men den succesrige instruktør er kommet fremragende fra start med sin nye film i samme genre, 'Den skaldede frisør', der har solgt 84.427 billetter i sin åbningsweekend. Tæller man alle præ-screeninger med, har filmen solgt 100.680 billetter indtil nu.

Åbningen på 'Den skaldede frisør' overgår alle Susanne Biers tidligere film i billetsalg den første weekend. Om 'Den skaldede frisør' når 'Den eneste ene' og de i alt 848.000 billetter, må tiden dog vise.

'Den skaldede frisør' handler om den tidligere kræftramte Ida (Trine Dyrholm), der bliver forladt af sin mand gennem mange år. Og så lige på det værst tænkelige tidspunkt op til deres datters bryllup i Italien.

Pierce Brosnan har rollen som Philip, der er gommens far, og som Ida får et godt øje til. Eller også er det omvendt...

Den skaldede frisør er aktuel i biografen.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Alexandra

Den er også blevet omtalt i både smagsdommerne, nyhederne og alle andre danske medier og presse. Klart at folk flokkes i biografen, men det er altså ikke Biers bedste film, uanset hvor kendt eller hvor mange billetter hun kan sælge.

AufVideoSehen

Spørgsmålet er snarere om det handler om en god markedsføring eller god instruktion osv for at lave en succesfuld film i dagens Danmark!?

Hanne

" Den skaldede frisør " er en fantastisk film. Trine " spiser kirsebær " med de store skuespillere i ........ helt vildt hvad hun kan udtrykke med sin ansigtsmimik ;) Der er masser af humor og fede replikker. Hendes sygdom er " til at holde ud " fordi hun selv er der sådan et positivt menneske - man får næsten følelsen af, at hun har glemt sig selv ..... i forsøget på at forsvare de mennesker hun er omgivet af.
At Pierce Brosnan er med, gør ikke noget ;) HAN ER EN BETTE " LÆKKER-MÅS "!
Jeg er vild med Bodil Jørgensen - hun er klart en af vores bedste skuespillere, så hendes medvirken var yderligere et pluds for mig.
Filmen er optaget et af de smukkeste steder jeg har set - Amalfi styrer ;O)))

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.