Cookie- og Privatlivspolitik
Afdanket Hollywood-stjerne i Trier-film

Afdanket Hollywood-stjerne i Trier-film

Endnu en skuespiller tilslutter sig 'The Nymphomaniac'

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Christian Slater var i 1990erne en af Hollywoods største talenter med film som En vampyrs bekendelser og True Romance på CV'et. Men siden er karrieren gået ned ad bakke for den nu 43-årige Slater.

Ikke fordi han er holdt op med at lave film - tværtimod, han medvirker i seks (!) film i 2012 - men fordi de film, han medvirker i nu om dage, er temmelig langt fra en dansk biografpremiere.

Man kunne nævne suspekte titler som 'Alone in the Dark', 'Hollow Man 2' og 'Guns, Girls and Gambling'. Sidst han var i de dansk biografer, var i ensemble-filmen Bobby fra 2006.

Nu får Slater igen lov til at florere i de danske biografer. Han er blevet castet til en rolle i Lars von Triers kommende film, 'The Nymphomaniac'. Dermed slutter han sig til en stærk rolleliste bestående af bl.a. Charlotte Gainsbourg, Shia LaBeouf og Stellan Skarsgård.

Charlotte Gainsbourg har hovedrollen som en 50-årig kvinde, der tænker tilbage på sit liv og seksuelle udfoldelser. Det sker gennem otte flashback-kapitler (ingen Trier-film uden kapitler). Slater har fået rollen som Gainsbourgs far som ung mand.

The Nymphomaniac har endnu ikke fået nogen premieredato, så inden da kan man opleve Slater i actionfilmen Bullet to the Head den 31. januar 2013.

Er dette mon den fallerede stjernes genkomst?

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Anonymuser/0

Tror det der menes er at han på trods af at medvirke i en del film årligt altid ender i nogle dårlige produktioner som udgives direkte på dvd uden biograf premiere, det sker for en del skuespillere og senest har man set det ske for De Niro også !
Men nu mener jeg dog aldrig at Slater har ligget blandt de tunge drenge på skalaen...Han har da medvirket i et par ok film,(True Romance, Very bad Things, Interview with a vampire og The name of the Rose) men godt nok meget makværk for det meste, så hvorfor ikke hoppe på Von Triers makværk, ligeledes !!

Martine

"Men siden er karrieren gået ned ad bakke for den nu 43-årige Slater.

Ikke fordi han er holdt op med at lave film - tværtimod, han medvirker i seks (!) film i 2012 - men fordi de film, han medvirker i nu om dage, er temmelig langt fra en dansk biografpremiere."

Så fordi Slater ikke når over til bette Danmark så er hans karriere gået ned ad bakke.. mmm.. jaa, ok, sådan kan man også sige det - men det er jo pænt forkert.. Især når I selv skriver han medvirker i seks film..

ps. Jeg glæder mig virkelig til at se Triers film.. Bliver hele tiden positivt overrasket over valget af brilliante skuespillere.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

1 dag siden
Gustav

Det bare luksus jo

1 dag siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

2 dage siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

6 dage siden

Aktive debatter