Cookie- og Privatlivspolitik
'The Wolverine' bliver en enkeltstående historie

'The Wolverine' bliver en enkeltstående historie

'X-Men Origins: Wolverine' er glemt

Stem op!
8
Stem ned!
0
(reset)

Det kan egentlig ikke komme bag på nogen, at filmskaberne bag 'The Wolverine' forsøger at tage afstand fra den udskældte X-Men Origins: Wolverine (2009). Filmen bød bl.a. på et rodet plot og en overflod af forskellige mutanter.

Nu fortæller Hugh Jackman, der spiller titelkarakteren i begge film, at handlingen i 'The Wolverine' kommer til at stå for sig selv.

"Vi har bevidst valgt ikke at kalde den for 'Wolverine 2', fordi vi vil have, at den bliver placeret og føles som en selvstændig film (…) Med et helt nyt skuespillerhold og en handling, der foregår i Japan, bliver det en ganske ny, visuel æstetik."

Hugh Jackman fortæller også, at den ikke bliver helt så overfyldt med mutanter og hold, men i stedet bliver en mere karakterdrevet film.

"Jeg tror, at den på mange måder vil føles som en komplet anderledes X-Men-film," fortæller Jackman.

I 'The Wolverine' tager mutanten til Japan, hvor det bliver til et blodigt opgør med Yakuzaen. Her møder han bl.a. gangsterbossen Lord Shingen (Hiroyuki Sanada) og dennes søn Keniuchio Harada (Will Yun Lee), alias mutanten Silver Samurai.

The Wolverine får premiere den 25. juli 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

NHJuser/104988

Hmmm... 'X-Men Origins: Wolverine' er bestemt ikke glemt i min bog. Jeg synes, det var en rigtig god film, som viser baggrunden for Wolverine's senere opførsel; hans udadtil hårde side, men at han samtidigt kan udvise medfølelse og kærlighed.

Tja.. vær sin mening.

Men det er da bestemt noget, at de lade Hugh Jackman fortsætte i rollen som Wolverine - en god ting.

Ville dog hellere, hvis de ville lave nogle fortsættelser på den sidste istedet for at ændre en god film, men igen tja...

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
ChazzleBedazzle

Det er åbenbart gået hen over hovedet på mig, for jeg åd den råt :) Jeg er stor fan af Jackman som Wolverine, så jeg kan ikke andet end glæde mig til denne!

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Anonymuser/0

Helt enig, det kom også som lidt af et chok for mig. Jeg husker den egentlig som helt fin. Ikke perfekt, men det var X-Men filmene heller ikke ligefrem :)
Er overrasket over at rigtig mange åbenbart finder den rigtig dårlig. Måske man skulle se den igen?

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)
Christian

Hugh Jackman er god som Wolverine, men han bliver jo heller ikke ligefrem yngre, hvilket er lidt problematisk i forhold til karakteten, der jo har vandret på jorden længere end fandens bedstemor. Når de nu ikke kan blive ved må de altså hellere ramme rigtigt snart.

Stem op!
1
Stem ned!
0
(reset)
Ramonuser/167848

Hvis denne film kan fokusere meget mere på karakter-opbygningen ligesom Magneto i "X-men First Class", så kan denne film faktisk blive rigtig god, tror jeg.

Og ja meget "mere voldelig og rå" er det eneste rigtige at pumpe filmen/karakteren med (fremfor ekstraordinære special effects), fordi det netop er Wolverine's natur, i stedet for de moralsk-kiksede forsøg på at gøre ham lidt for "good-guy-in-the-end" i de forrige film.

Mere kynisme, og MEGET mindre Disney.... ja tak!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Christian

Absolut fornuftigt.

X-Men Origins: Wolverine var egentlig ikke dissideret skidt. Den var bare fesen og udkom 10 år for sent. Den var alt for blød i kanterne.

Glæder mig til og se hvordan denne film vil stå som en mere komplet stand alone film. Den skal også være mere voldelig og rå! Det ligger til Wolverines natur.

Stem op!
7
Stem ned!
0
(reset)
Anonymuser/0

Kan godt lide Hugh Jackman,men synes ikke Wolverine er pumpet nok i filmene og derfor bør han animeres...
Den første film var ærgelig , men synes plottet i den nye lyder lovende og ikke fyldt med(udskyld mig) kiksede mutanter (Liev Schreiber var undtagelsen ) !!!
X men filmene var heller ikke uden problemer !!
Håber vi får en solid film, da figuren efterhånden fortjener dette !!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Antaeus

Den første Wolverine var da en fremragende film lige som alle X-men filmene.

Jeg glæder mig til den næste. Jeg er dog en smule bekymret for historien i Japan fordi jeg muligvis har læst tegneserien og den var jeg ikke så vild med.

Stem op!
4
Stem ned!
0
(reset)
RasmusHeby

Må nu nok sige at jeg er ved at være træt af Wolverine karakteren. Det er for mig blevet en kedelig karakter og det føles som om at denne film bare er et forsøg på at hive lidt flere penge ud af det.
Jeg kunne rigtigt godt lide Origins på trods af de mange dårlige effekter, men har nu ingen planer om at tage ind og se denne i biografen.

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)
Jakobuser/213968

Jeg syntes faktisk ikke 1eren var så dårlig.
Tilgængelig er jeg bestemt ikke fan af at man bliver ved med at koge suppe på samme karakter, samtidig med at man glemmer eller ser bort fra tidligere film i en evt. serie.
lav nu bare de andre "origins" film som hører til X universet!

Stem op!
2
Stem ned!
0
(reset)

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jacob

Christopher Nolans ‘The Dark Knight’ er i min optik en bedre film, men jeg taget hatten af for succesen med ‘Black Panther’, der så afgjort er helt

1 time siden
Morten

Hej. Er der nogen steder, hvor man kan downloade musikken fra filmen: "Så længe jeg lever".

2 timer siden
Ham den (ualmindeligt) vrede personuser/12167
Ham den (ualmin...user/12167

Den var en af Marvels største bets men de formåede at få en succes ud af den!

2 timer siden
9No
9No

Det var svært på grund af Twelve Monkeys, men jeg stemte på Before Sunrise.

2 timer siden
VIPER

-Lidt overrasket over den store Black Panther interesse,
jeg var inde og se den, og må indrømme jeg blev lidt skuffet.

4 timer siden

Aktive debatter