Cookie- og Privatlivspolitik
Storstilet Stephen King-filmatisering droppes

Storstilet Stephen King-filmatisering droppes

Warner Bros. takker nej til Ron Howards plan

Stem op!
3
Stem ned!
-8
(reset)

Hvis Ron Howard efterhånden er en kende frustrereret, kan man godt forstå instruktøren, der i flere år har været tilknyttet filmatiseringen af Stephen Kings bogserie, ’The Dark Tower’.

For 2-3 uger siden var Russell Crowe ellers på tale til hovedrollen som Roland Deschain, hvilket lignede et gennembrud for projektet, som ville forene kræfterne fra A Beautiful Mind og Cinderella Man.

Alligevel er det solide udgangspunkt ikke nok for Warner Bros., og den manglende tro på den ambitiøse filmatisering deler studiet nu med Universal, der tidligere er sprunget fra det mørke univers.

Fremtiden ser nu ualmindelig sort ud for ’The Dark Tower’, og selvom et andet studie altid kan slå til, virker det ikke voldsomt sandsynligt efter afvisninger fra nogle af Hollywoods største filmselskaber.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Tinauser/955948

Mon ikke et lille filmselskab kan lave samme stunt som tilfældet var med "Ringenes herre"...?
Jeg er forhåbeningsfuld....

Ronni

For det er jo udgangspunktet for stephen kings univers... eller skal vi sige slutpunktet. Ligesom atilla er for dean koontz

Kenneth

men lad os se hvad fremtiden byder på.

AufVideoSehen

Forstår dem måske godt, men det kunne nu have været spændende at se hvad det kunne være blevet til. En meget dyr lodseddel tyder det på.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Julius

Fedt med et QT-spotlight. Det er svært at sætte ord på hvor fænomenalt et værk, Pulp Fiction faktisk er, men du gør det godt her, Daniel.

1 time siden
Neesai

Hvis man for en gang skyld ikke skal være skuespiller eller kendt på anden vis for at kunne komme med til en gallapremiere (hvis der bliver holdt e

3 timer siden
Daniel Bentien

'Kill Bill' er også forrygende, og vi kommer til den senere i vores blog-serie.

3 timer siden
Michael

Så må det jo betyde, at der nu er en ledig praktik plads til os andre :)

19 timer siden
VM Vargauser/112791
VM Vargauser/112791

Der vil jeg godt lige sige, at det er ikke alle Søren'er der er sub 100 IQ drønerter og foretrækker hurtige biler og robotter i vores film

22 timer siden

Aktive debatter