Cookie- og Privatlivspolitik
Russell Crowe på vej til Det mørke tårn?

Russell Crowe på vej til Det mørke tårn?

Nyt om Stephen King-filmatiseringen

Stem op!
5
Stem ned!
0
(reset)

Stephen Kings mammutserie, ’The Dark Tower’, skal som bekendt filmatiseres, men vejen har indtil videre været yderst besværlig. Nu kan der være nye ændringer på vej.

Først sprang Universal fra projektet, med den begrundelse at det hele blev en kende for ambitiøst, hvorefter Warner Bros. slog til. Filmselskabet ville dog kun love én film i serien, og måske udvide med flere, hvis det ender med succes.

Roland Deschain, seriens hovedkarakter, har også skiftet skuespiller indtil flere gange. Først var Viggo Mortensen kørt i stilling som den stoiske western-figur, indtil Javier Bardem lignede det endelig valg, og nu kan det ende med Russell Crowe i rollen. I hvert fald hvis det står til Ron Howard, if. filmsitet Deadline.

Howard har fra starten været manden, der skulle instruere det mørke fremtidsunivers, og han har tidligere arbejdet sammen med Russell Crowe på A Beautiful Mind og Cinderella Man. En forbindelse der måske kan give filmatiseringen et tiltrængt rygstød.

’The Dark Tower’ kan tidligst forventes at nå biograferne i 2014.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Mosbechuser/378873

Viggo ville være meget bedre, i rollen som Ronald.

Sørenuser/896337

Netop første bog ville være perfekt til film. Den har samme grundtema ("retfærdig" hævn som motivation) som man ser i flere Sergio Leone film. Er lidt en hønen eller ægget situation, da disse film har været en stor del af inspirationen til SK da han skrev de noveller der med tiden blev til første bog. (Der skinner dog en hel del litteratur og musik referencer igennem og Rolands personlighed har meget Johnny Cash melankoli i sig som man ikke så helt så meget i Eastwoods western roller).
Ville nu gerne se Tarentino som instruktør. Dels på grund af den form første bog har som klassisk på overfladen handlingsforladt western. Dels fordi SK inkorporerer sin egen interesse i sprog og litteratur (og musik mm.) i Dark Tower serien. Hvilket tilsvarer hvad Tarentino gør i sine film, med sin interesse og viden om dette medie.
Hovedrollen; helst en forholdsvis ukendt skuespiller der kan ramme alderen og personligheden. Nok ikke lige den bedste rolle til Crowe. Af de mere kendte jeg har hørt nævnt er Guy Pearce eller Josh Brolin de bedste bud. Men er nok ikke noget alle kan blive enige om, billeder dannet fra læsning er individuelle selvom rammerne er ens. Hvis Crowe kan gøre at filmen bliver til noget, så fint. Men enig i tidligere kommentar, 1964 Eastwood ville være perfekt.

Line FS

Wow, det har været igennem mange ting!
Synes det kunne være federe med Viggo Mortensen end Russell Crowe - men det stadig ikke helt dårligt.
Bliver spændende - glæder mig til de kommer lidt længere!

Kenneth

Så skal det nok ikke lige være Ron Howard der står bag kameraret.

Rasmus

Jeg er selv igang med at læse bøerne for tiden og er halvejs igennem 4'eren. må dog inskyde at jeg kan ikke se en hel film ud af 1'eren syntes ikke der var nok materiale i den til at den kan nå at blive spændende og få et ordenligt klimaks. Glæder mig dog meget til at se filmen alligevel (:

Rick Rude's Moustacheuser/227441

Making moviiies making soongs, and fiiightin' rooound the wooorld... Russell Crowe!

http://www.youtube.com/watch?v=dvu0Bm2kQFc

Alfonsen

Personligt så jeg hellere Viggo Mortensen end Russell Crowe som Roland da han ligner beskrivelsen i bøgerne mere......Selfølgelig ville Clinten anno 1964 være perfekt, har læst et eller andet sted at "blondie" fra Den gode, den onde og den grusomme og en nævefuld dollars filmene var Stephen kings inspiration til at skabe Roland

Alfonsen

Hvis det bliver gjort ordentligt, alene efter bogens første linje "Manden i sort flygtede gennem ørkenen og revolvermanden fulgte efter...."begynder min indre film at rulle, til dem der ikke har stiftet bekendskab med det mørke tårn er det et multivers fantasi værk(Verdener i verdener og paralelle med hinanden alt sammen bundet sammen som et kæmpestort 3D ederkoppespind med det mørke tårn som centrum og bindeled) Da den røde konge indleder sit angreb på det mørke tårn begynder det at gå skævt i flere og flere af verdenene nogle bliver helt udslettet.......Rolands land/verden Giliad er på kanten af udslettelse efter at være druktnet i ild,blod og borgerkrig foranlediget af manden i sort, den røde konges håndlanger i Giliad,derfor indleder Roland sin årelange jagt på manden i sort for hævn og sidenhen jagten på det mørke tårn i forsøget på at skabe balance i verdenene igen,en jagt som bringer ham igennem mange forskellige verdenener eks. et usa hvor 99.9% af alle mennesker er bukket under for superviruset mr. chips( the Stand, Stephen king)....på fornemste vis væver stephen king flere af sine historier og personer ind i sin saga og krydrer med alt lige fra kong Arthur og ridderne om det runde bord over westerns til the wishart of Oz......personligt syntes jeg at de første 4 bind er noget af det bedste jeg har læst,der efter bliver det desværre lidt for mystisk og rodet for min smag........da DMT bøgernes 8 bind alene er 3-4 gange så tykke som ringenes herre skal der dæleme dulmne nogle film til for at gøre bøgerne ære, så måske den ville egne sig bedre som tvserie kunne blive en glimrende arvtager efter Game of thrones efter min mening

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Jensuser/360802
Jensuser/360802

De nye brillefri 3D special effects, og computer effects generelt, samt selve sammenklipningen, skal først for alvor igangsættes nu.

1 dag siden
Gustav

Det bare luksus jo

2 dage siden
Alexanderuser/26783
Alexanderuser/26783

Hvis filmen er 100 procent færdig, hvorfor i alverden skal vi så vente i 2 år og 2,5 måned på at få lov at se den.

2 dage siden
Ghita

Det er en super film og Mads Mikkelsen er jo heller ikke værst.

5 dage siden
Carsten

Det lyder som en drålig nyhed og synd for det univers der er bygget op. Jeg håber ikke det vil ske at han skal være med i dette univers.

6 dage siden

Aktive debatter