Cookie- og Privatlivspolitik
Robert Pattinson i Werner Herzog-film

Robert Pattinson i Werner Herzog-film

Twilight-stjernen er blevet en auteur-darling

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Man kan ikke klandre Robert Pattinson for at gå den lette vej. Efter succes som vampyren Edward Cullen i Twilight-serien, kunne han sandsynligvis let have skaffet roller i romantiske teenagekomedier og/eller store franchises.

I stedet udnytter Pattinson sit momentum til at forsøge sig med krævende roller for kunstneriske instruktører som David Cronenberg i Cosmopolis (2012) og nu tyske Werner Herzog, der er kendt for film som 'Grizzly Man' (2005). Pattinson skal spille med i Herzogs nye film 'Queen of the Desert' over for Naomi Watts.

'Queen of the Desert' virker som et rigtig spændende projekt, hvor Watts spiller den britiske forfatter Gertrude Bell, der var kendt for sine mange rejser i Mellemøsten. Hun møder bl.a. T.E. Lawrence, der blev skildret i klassikeren Lawrence of Arabia (1962), og som skal spilles af Robert Pattinson.

Filmen 'Queen of the Desert' har endnu ingen premieredato, hverken i USA eller i Danmark.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Maria

Jeg kan godt lide Robert Pattinson, hans skuespil er virkelig fint - Bel Ami, Water for Elephants, Remember Me, jeg har ikke været skuffet endnu. Og jeg vil også rigtig gerne se Cosmopolis.

Jeg er også glad for at han vælger små, men interessante og små-avant garde film, i stedet for at tage imod de blockbusterroller han helt sikkert også bliver tilbudt. Det mest irriterende er selvfølgelig, at der er lille chance for at de udkommer i de danske biografer, såsom Bel Ami og Cosmopolis. ;)

Jeg har ikke set den gamle Lawrence of Arabia, men nu må vi se hvordan kommende trailere og klip fra denne her version ser ud, og så skal jeg nok bestemme mig. Jeg er nok mere interesseret i The Rover og Mission: Blacklist, som han også skal medvirke i.

Anonymuser/0

Synes rigtig godt om både Rescue Dawn og Bad Lieutenant, mainstream eller ej..Lieutenant med Harvey Keitel var ganske vist bedre, men synes alligevel de begge var interessante !
Selv Grizzly Man var en spændende og rigtig flot oplevelse, dog sætter jeg grænsen ved R. Pattinson og Gertrude Bell..
Har intet problem med at falde i søvn uden :)

Lehrmannuser/477461

Werner Herzog er vel primært et etableret navn qua Nosferatu (1979), Fitzcarraldo, Woyzeck og Aguirre.

Det er også vigtigt at have i mente, at Herzog i dag er to forskellige ting: absurde dokumentarer, der fører tilbage til ovennævnte film og mere mainstream oplevelser som Rescue Dawn og The Bad Lieutenant.

Det bliver nok ikke en storfilm, men det bliver nok heller ikke så skævt igen for ham den blodfattige vampyr.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Preben

Klasse klasse! Jeg elsker tennis! Mon ikke snart der kommer en film om Padel tennis? En sport der i den grad har gjort tennis sexet igen.

1 dag siden
Trine

Nøj hvor jeg glæder mig!!!

1 dag siden
The Joker

Hold da op med at pyller! Det er en film med zombier. Det er en B-FILM FFS. Det er fiction.

1 dag siden
Jacob

Udsættelse af endnu en storfilm, samt talrige produktioner sat på ubestemt pause.

3 dage siden
Rasmus/Musen

Film er fedest i biografen, sådan er det simpelthen bare!

4 dage siden

Aktive debatter