Cookie- og Privatlivspolitik
Kevin Costner og Tom Hardy bliver CIA-agenter

Kevin Costner og Tom Hardy bliver CIA-agenter

Tilslutter sig 'Jack Ryan' og 'Without Remorse'

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

De fleste kender nok Jack Ryan i Alec Baldwin, Harrison Ford og Ben Afflecks skikkelser fra filmene The Hunt for Red October (1990), Patriot Games (1992), Clear and Present Danger (1994) og prequel-filmen The Sum of All Fears (2002).

Nu skal karakteren optræde i endnu en film med den foreløbige titel 'Jack Ryan', og denne gang er Chris Pine (Star Trek) blevet castet til rollen.

Men det er ikke den eneste kommende film, der foregår i Jack Ryan-universet. 'Without Remorse' bliver en spin-off med agentkollegaen John Kelly som hovedperson - en rolle der skal udfyldes af Tom Hardy (The Dark Knight Rises). John Kelly-karakteren kommer - i modsætning til Jack Ryan - til at optræde i begge film, men han bliver ikke det eneste bindeled. 

William Harper, der rekrutterer Ryan og Kelly, får ligeledes en rolle at spille i begge film. Harper skal spilles af Kevin Costner, der netop har indgået en aftale med filmselskabet Paramount, og han bliver således en slags Nick Fury i det agentunivers, man vil bygge de to film over, og som i bogform er skabt af Tom Clancy.

Lige nu ser det ud til, at Christopher McQuarrie, der skrev The Usual Suspects (1995), skal instruere 'Without Remorse', og at Kenneth Branagh, som instruerede Thor (2011), kommer til at instruere og spille en rolle i 'Jack Ryan'.

'Jack Ryan' får amerikansk premiere engang i 2013, mens premieredatoen på 'Without Remorse' endnu er ukendt.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Relaterede nyheder

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Jakob Kierkegaarduser/376731

Jeg har altid elsket Clancy's komplekse romaner og glæder mig til at se hvad de kan få ud af de film (og håber de bliver bedre end Sum of all fears, hvilket dog ikke burde være så svært). Without Remorse er også nok den mest simple i serien; ingen komplicerede politiske intriger, få parallele handlingsforløb og ikke specielt mange figurer hvilket forhåbentlig gør den nemmere at overføre til film.

AufVideoSehen

Men er vi ikke forlængst vokset fra Jack Ryan og Tom Clancy sort hvide verdenssyn? Oddsene er lidt imod dem, men mere umulige missioner er løst til kryds og slange. Verden kan altid bruge flere gode film. Dårlige har vi nok af.

Stine

og ikke en jammerdal som den nye Bourne-film, som absolut skulle bindes op på de andre film i universet, hvilket filmen ikke slipper heldigt fra.

Anonymuser/0

Selvom det lød lidt indviklet. Men who cares... Tom Hardy! :D

Anonymuser/0

lyder lovende !!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Ulrikuser/890765
Ulrikuser/890765

The Dark Knight er jo ikke en særlig god film, den er rimelig liniær, benytter billige storytelling greb såsom uforklarlige plot skurken lavede bag

18 timer siden
Shah Bazidas

Hey!

Er der også forpremiere og gallapremiere i København?

1 dag siden
DJN
Nej
DJN

Både Lady in the Water og The Happening er langt bedre end både The Visit (seriøst?

3 dage siden
DJN
Har
DJN

kun set ham i The Broken, så det må være den :D

3 dage siden
Shah Bazidas

Hvornår kan vi sigte efter at skulle købe billetter? :-)

2 uger siden

Aktive debatter