Cookie- og Privatlivspolitik
Ingen dansk premiere til Ole Bornedals Hollywood-gyser

Ingen dansk premiere til Ole Bornedals Hollywood-gyser

'The Possession' går direkte på dvd herhjemme

Stem op!
1
Stem ned!
-2
(reset)

Den 31. august får Ole Bornedals nye gyser premiere i 2-3.000 amerikanske biografer, men herhjemme går filmen udenom det store lærred og direkte på dvd.

The Possession - om en art Pandoras æske som gemmer på en ond ånd - har Jeffrey Dean Morgan (Watchmen) og Kyra Sedgewick (Phenomenon) i hovedrollerne og altså Ole Bornedal i instruktørstolen.

Gyseren er desuden produceret af genreeksperten Sam Raimi, og selvom det på papiret lyder meget godt, har filmens danske distributør altså fravalgt en dansk biografpremiere.
 
Årsagen skyldes formentlig en forventning om et lavt billetsalg. Til sammenligning solgte danske Christian E. Christiansens Hollywood-gyser, The Roommate, under 5.000 biografbilletter herhjemme, selvom den gik ind som nr. 1 i USA - dog kun med 15 mio. dollars.

Danske instruktørers tendens til succes i hjemlandet og mindre held med kommercielle titler i USA synes derfor at fortsætte.

Ole Bornedal har selv prøvet det tidligere, da han i 1997 instruerede en amerikansk version af sin egen Nattevagten, imens Jonas Elmer og Asger Leth heller ikke fik succes med henholdsvis New in Town og Man on a Ledge.

Skulle 'The Possession' overraske med en stærk amerikansk åbningsweekend, kan det selvfølgelig se anderledes ud for danskerens amerikanske gyser.
 

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!
 

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Lars39

http://www.imdb.com/news/ni35411565/

Så kan det da godt være den ryger i biografen i DK alligevel

Michaeluser/105103

Hmmmm det er så Typisk

Vi var en større gruppe der havde set frem til at billetsalget åbnede :-(

Vi fik samlet 10 pers. der skulle se den ,

Typisk

mercedes a.user/584283

jeg syntes personlig at det er synd at Ole ikke få premiere på lærred i biffen, det er noget som han godt fortjente, det er en danske instruktør vi kan være stolt af.
min mening er at da han lavede engelsk udgave af nattevagten , var det oplagt at det ikke blev en succes her hjem, for hvor meget skal der vades i det samme emne??? jeg personlig kan ikke lide gentagelser af samme emne, så efter min mening var det en fejl... men det er nu min mening. jeg mener at der er fine undertekst oversættelser, og det må udlandet også lære leve med det, vi er så privilegeret i Danmark at vi ikke har synkronisering i filmene og det beriger os på mange måder.
kærlig hilsen mercedes

Kenneth

Det er ellers noget af en skuffelse syntes jeg. Der kommer alligevel så meget skod i den danske biograf, hvorfor pokker tager man så lige den her ned. Ahhh jeg forstår, det er en gyser!

Zomboid

For fanden. Synes alt jeg gerne vil se bliver aflyst for tiden..

FilmFyr

Jeg har det på samme måde. Film som A Very Harold & Kumar Christmas, The Muppets, og God Bless America var 3 film jeg rigtig gerne ville have set i biffen :/

Zomboid

God Bless America bliver vist på en ny filmfestival i København i slutningen af september!!! http://www.facebook.com/pages/Blodig-Weekend-27-30-sept-i-Cinemateket-og...

Mads Frederik

en test-screening for 3 gymnasieleever og hende damen nede fra Irma?

AufVideoSehen

Bornedal måtte gerne få chancen for min skyld, der sættes alligevel så meget lort på plakaten, men det er vel hvad folket vil have. Dog kan jeg godt forstå distributøren, da det er længe siden Bornedal har lavet en film der var værd at skrive hjem om.

Johan

Har lige set traileren, og den ser ellers ret udemærket ud! I stil med klassikere som Eksorcisten og Poltergeist med lidt nye elementer. Ærligt at jeg ikke kan få chokket i biografen.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Sandra

1. DE FORBANDEDE ÅR 2 - OPGØRET.

11 timer siden
Christian

Det kan kun blive godt, når Anne-Grethe Bjarup Riis er bag kameraet.

1 dag siden
TheDayDreamer

Min liste, i prioriteret rækkefølge, ser ud som følger:

1 dag siden
Christian

Jeg var inde og se spider-man, og synes godt nok den var god! Den havde alt jeg kunne lide, action, kærlighed og superhelte.

1 dag siden
Christian

Den bliver spændende at se. Jeg håber den er så wtf-agtig som I siger. :-)

1 dag siden

Aktive debatter