Cookie- og Privatlivspolitik
Første billede fra 'The Tomb'

Første billede fra 'The Tomb'

Sly og Arnie i fængsel

Stem op!
6
Stem ned!
0
(reset)

Senere i denne måned er Arnold Schwarzenegger og Sylvester Stallone aktuelle sammen i efterfølgeren The Expendables 2. Og kan man ikke få nok af de aldrende action-stjerner, har de endnu et fællesprojekt på vej i 2013.

Der er tale om action-thrilleren 'The Tomb', hvori Sylvester Stallone spiller fængselsdesigneren Ray Breslin, der må bruge sin specialviden om højsikkerheds-anstalter til at undslippe, da han anholdes for en forbrydelse, han ikke har begået.

Arnold Schwarzenegger indtager rollen som fangen Rottmayer, der hjælper Breslin med at finde frem til manden, der fik ham sat bag tremmer.

Første officielle billede fra filmen er netop lagt online, og det viser Sly og Arnie i lidt mere afdæmpede positurer, end vi er vant til at se dem.

The Tomb er instrueret af svenskeren Mikael Håfström, der også stod bag Ondskab (2003) og The Rite (2011), og den får dansk premiere den 3. oktober 2013.

The Tomb

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Axiom

Håber det bliver fedt med de gamle drenge i en oldschool actionfilm efter alt for mange superhelte fyldt med cgi.

Christian

Sjovt. Jeg synes i den grad at han ser pænere og mere normal ud i denne film, kontra "Expendables" filmene, hvor han ligner en som er strammet op med plastic og botox. Arnie, hva kan man sige om ham. Manden er gud! Synes det fedt at se disse to 80'er/90'er ikoner "acting their age". Det klær dem sgu! Den her film skal ses, udelukkende pga dem.

Anonymuser/0

Sammenlignet med mange jævnaldrende stjerner synes jeg han ser meget træt ud, men hey..helt naturligt for en stjerne på den anden side af 60 !! Vil give dig ret i at han ser ´værre` ud i Expendables..
Og ja... Den skal klart ses !!! :)

Anonymuser/0

Godt at se at de gamle drenge kan endnu...Sly ser en anelse hærget ud,men er ikke i tvivl om at de stadigvæk kan rive én midt over !! :)
Synes også det er fedt at de har Jim Caviezel og Vinnie Jones med på rollelisten, men hvorfor lige 50 cent ??
Den mand ejer ikke skyggen af talent og har hørt han har betalt 2 mil for at medvirke(ved ikke om det er et rygte)
Hold dig til Rap musikken-den er alligevel heller ikke hvad den har været !!!

Joachimuser/192842

Det er tit folk betaler for at være med i en film. det er for at reklamere lidt for sig selv da det er en god reklame. Tyrese Gibson betalte også for at være med i transformers.

men ja, hvorfor lige ham?. det kunne vi godt havet været foruden.

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Emil Fogh

Jeg synes ikke, den sjette sans virkelig holder vand, der er simpelthen for mange elementer, der ikke spiller sammen...

9 timer siden
Emil Fogh

Twistet i Primal Fear er påklistret.

9 timer siden
Danjaluser/179295
Danjaluser/179295

Fedt at se en liste med så mange film jeg ikke har set endnu. Twistet i A beautifull mind og the Game er nok de stærkeste jeg kan huske.

14 timer siden
Martin

The Handmaiden er en så fantastisk film. Og måske skulle Parasite også være på denne liste.

15 timer siden
Nadia

Nu må min lokale biograf aka Kinorama Sønderborg se at få den på plakaken ellers er jeg nød til at tage til nærmesete storby bare for at se den.

1 dag siden