Cookie- og Privatlivspolitik
Viral-video til Shyamalans 'After Earth'

Viral-video til Shyamalans 'After Earth'

Will og Jaden Smith i ny science fiction-film

Stem op!
2
Stem ned!
-1
(reset)

Trenden med virale videoer fortsætter, efter både The Dark Knight Rises, The Amazing Spider-Man og RoboCop har benyttet sig af denne moderne form for markedsføring.

Seneste skud på stammen er M. Night Shyamalans (Den sjette sans) kommende science fiction-film 'After Earth' med Will Smith i hovedrollen.

Videoen viser ikke noget fra selve filmen, men simulerer en Facebook-tidslinje, der kridter banen op til filmens handling. 'After Earth' foregår 1.000 år, efter menneskeheden har forladt Jorden, og Nova Prime er blevet menneskets nye hjem.

Will Smith spiller den legendariske general Cypher Raige, som vender hjem efter en længerevarende mission for at leve op til sin rolle som far til sin 13-årige søn Kitai (Jaden Smith). Da en meteorstorm smadrer deres rumskib, må de nødlande på Jorden, der nu er et ukendt og farligt sted at befinde sig.

After Earth får premiere den 27. juni 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

... M. Knight lagde ud med sin debut film "The 6'th Sense", som er fantastisk og en total klassiker! Efter den film er det bare gået ned af bakke, and further down it goes!...

Jøsses.

Ps. Denne film får premiere to uger efter Producer Christopher Nolan og instuktør Zack Snyder's "Superman - Man of Steel" har haft premiere! Den kommer jo ikke til at indtjene noget som helst. Selv 14 dage efter vil en film som Superman trampe hen over denne sølle sag.

Frank

Enig i at M. Knight ikke har levet op til mine forventninger. Men måske er der håb. Og måske bliver resultatet af din spådom omvendt, for Superman har tidligere vist sig svær at løfte filmisk.

Glenuser/262802

du får mig ikke til at betale for endnu en af dine film M. night, du har fejlet så mange gange før og den seneste film har efterladt ikke bare en føelse afskuffelse, men direkte had til dig, så denne her film må for min skyld gerne kun vises i "udvalgte" biograffer

julieuser/400366

JEG GLÆDER MIG FUCKING MEGET TIL AT SE DEN OVERLÆKRE JADEN SMITH PÅ LÆRRED IGEN !!! JEG ER SERIØST HANS ALLER STØRSTE FAN!!! (JADENATOR) DET ER HELT VILDT!! + AT JEG OGSÅ ELSKER WILL SMITH!! DET BLIVER ALLE TIDERS FILM!! DEN SKAL BARE SES!! OGSÅ MERE END 1 GANG !!!

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.