Cookie- og Privatlivspolitik
Her er den nye Star Trek-skurk

Her er den nye Star Trek-skurk

Gary Mitchell gør livet surt for Kirk og Co.

Stem op!
3
Stem ned!
0
(reset)

Skurken i den nye Star Trek-film er blevet holdt hemmelig indtil videre. Som med sin film Super 8 (2011) har instruktør J.J. Abrams valgt at holde kortene tæt ind på kroppen, når det kommer til detaljer om plot og karakterer.

Men nu synes det alligevel at være sluppet ud, hvilken karakterer der skal give James T. Kirk (Chris Pine), Spock (Zachary Quinto) og Scotty (Simon Pegg) kamp til stregen. I et interview kom Karl Urban (der spiller Bones i filmen) til at afsløre, at Benedict Cumberbatch skal spille rollen som Gary Mitchell.

Gary Hvem?, tænker du måske. Gary Mitchell er en hyperfarlig modstander fra den oprindelige TV-serie med telepatiske og telekinetiske kræfter samt en evne til at kontrollere engergi-stråler og derved modstå phaser-våben.

I TV-serien er Kirk og Mitchell gamle studenterkammerater fra Starfleet Academy, men Mitchell vender sig mod den mørke side (undskyld på forhånd for Star Wars-metaforen) og bliver Kirks fjende. I serien spilles skurken af Gary Lockwood.

Selvom manuskriptforfatter Roberto Orci har benægtet, at Gary Mitchell bliver skurk, virker det mest af alt som en tavshedspagt med Abrams, så det er nok mere sandsynligt, at Urban har talt over sig.

Star Trek 2 får premiere den 16. maj 2013.

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
SigneHansen

2009-filmen var nice, men har aldrig set andet Star Trek - jeg glæder mig dog alligevel voldsomt til denne film! Nok... Mest... På grund af Benedict Cumberbatch... For.. Han er for nice, okay!?
Don't judge me

Bodiluser/107799

Glæder mig vildt meget

BIOMANEN

Der kommer en Star Trek film mere og jeg er lykkelig. Elssssssssssssssssker Star Trek. Har set alle filmene og alle serierne. Min yndlings person er Data. Han er så dejlig nørdede.
Jeg vil vaske og styge min Star Trek dragt (så er den klar) og trække den på og komme til premieren.
Jeg er ligeglad med om hvem spiller hvem. Pointen er DER KOMMER EN STAR TREK FILM.
Den eneste ulempe er at det først bliver i 2013 og det er der meget lang tid til. Så jeg tror at jeg lige frisker op på Star Trek universet og ser filmene og serierne igennem.
DER KOMMER EN STAR TREK FILM YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS. (jeg tager lige en Spok dans) Så indtil premieren:

LIVE LONG AND PROSPER

Linda

Tror nu stadig at han skal spille Khan, men at det er spil for galleriet at Karl Urban sagde at det var Gary Mitchell...men nu må vi vente og se....

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Horsi

Det vil aldrig ske. Disney vil få for stor monopol hvis de forsøger at købe Sony. Forskellige monopol institutioner i verden vil blokere det.

5 timer siden
Emilovich

Det må bare ikke ske! Disney må frem med den store tegnedreng igen og bare opkøbe Sony Pictures! :)

6 timer siden
Horsi

Dit kæmpe (her er en lang række bandeord censureret ud som betstem ikke gør sig kønt på skrift).

7 timer siden
Ole
Ole

Jeg syntes det er endnu et tegn på deperation hos film studiierne i Hollywood og producenterne som kun laver genbrug de her dage og ikke tør prøve

9 timer siden
Anders

Det her er fandme en sørgelig sørgelig nyhed:(

15 timer siden

Aktive debatter