Cookie- og Privatlivspolitik
Første plakat til 'Man of Steel'

Første plakat til 'Man of Steel'

Superman går Batman-vejen

Stem op!
9
Stem ned!
-1
(reset)

Hvis nogen skulle være i tvivl om Christopher Nolans indflydelse på nutidens superheltefilm gennem sine snart tre Batman-film, gør den nye plakat til 'Man of Steel' al skepsis til skamme.

På dette års Comic-Con har flere film fået specielle plakater (Hobbitten fik en vældig flot én af slagsen), og nu er turen kommet til Supermans næste eventyr i 'Man of Steel'.

Og det er en mørk og halvtrist plakat, vi er vidner til, og dermed lægger den sig op ad den melankolske stil fra Dark Knight-trilogien (2005-2012) og senest The Amazing Spider-Man (2012).

At 'Man of Steel' i stil og tone kommer til at ligne Batman-filmene er egentlig ikke så mærkeligt. Christopher Nolan og David S. Goyer, der sammen har udarbejdet historierne til de tre film, har fået til opgave at skrive plottet til 'Man of Steel', og Nolan er endvidere en af filmens producere.

Henry Cavill (biografaktuel i The Cold Light of Day) skal spille Superman, og han får følgeskab af Amy Adams, Kevin Costner og Russell Crowe. Watchmen-instruktøren Zack Snyder står bag kameraet.

Man of Steel får premiere den 13. juni 2013.

Man of Steel

Kunne du lide nyheden? Giv den noget kærlighed!

Kommentarer

SKRIV DIN EGEN ANMELDELSE
Christian

...And it is gooood:

http://www.comingsoon.net/news/movienews.php?id=97662

Og hold øje med den NYE trailer som kommer med Hobitten!
;-)

Alexandra

Ved ikke rigtigt. Superman har aldrig rigtigt sagt mig noget. Han er jo nærmest uovervindelig og en kedelig spejderdreng som Tin Tin. Men set med andre briller, så er Zack Snyder en utroligt vizuel instruktør, som plejer at pakke sine film flot ind. Og så er Watchmen en af mine yndlingsfilm. Sucker Punch var heller ikke mega dårlig, det var da totalt girl power og serverede action som festfyrværkeri.

Christian

Superman er og bliver min yndlings superhelt. Men derfor har du stadig ret i at han nærmest er uovervindelig og derfor frygter man aldrig rigtig på hans vejne. Før i tiden har den lille fesne grønne kryptonit sten været det eneste der kunne bringe ham ned i sulet. Således vil det IKKE forholde sig i Snyders og Nolans nye film. Sandheden være kendt, så aaaner jeg ikke hvordan det vil forholde sig, men netop dette med at gøre ham IKKE usårlig og gøre ham det mere human har været pisse vigtigt for både Nolan Og Snyder. Så spillereglerne er helt anderledes sat op i den kommende film, så meget ved jeg da. Vi får af se hvad præcis det betyder, når filmen udkommer... Men dømt ud fra den nye plakat hvor superman er i håndjern, så begynder man allerede der og spekulere :-)

Amanda

plakat. Glæder mig til filmen.
Mvh

Anonymuser/0

Har aldrig været stor fan af Superman universet,men håber at de kan sikre en god film, nu hvor der endelig er et godt cast (især Shannon og Crowe) - dygtige writers og producer..
Jeg vil sige, det kan gå begge veje, men krydser fingrene !!
Sucker Punch var utroligt flot, visuelt, men derudover meget skuffende.
Håber snart vi får en LOBO film at se :)

Kim_

Super tak for info om teaser-traileren, Christian!! Håber virkelig at vi i DK også får den at se foran TDKR.
Plakaten ser for sej ud. Other arguments are invalid. Bare ærgeligt at den først kommer til næste år...

Anonymuser/0

Er jeg virkelig den eneste der godt kunne lide Sucker Punch?
-_- Jeg skammer mig..

Anonymuser/0

Med Nolan og Snyder om bord.. For helvede, Batman trilogien og Watchmen er nogle af mine ynglings film så er meget spændt på denne her... Nu er det vidst også på tide at den kære Superman får den film han fortjener... Batman har fået sin af Nolan... Spider-Man fik sin med The Amazing Spider-Man og more to come.. Så nu kan vi bare håbe at dette bliver Superman's øjeblik ^_^

Jeff

I read that none of the clips in the trailer look like a Snyder film, but it did look great and very much in Nolan’s Batman style.
If there is a Justice League film down the road, let’s hope all of the preceding films are done in the more realistic style.
Sucker Punch – one of the worst films ever!

Christian

Knew this already - og derfor kan det ikke gå helt galt! Nolan har også sagt at efter premieren på hans egen Dark Knight Rises, så vil han stå til rådighed for Zack Snyder til alt den hjælp han måtte have brug for...

Zack Snyder er en fed instruktør - når bare han har noget KILDE-materiale at gå efter, vel og mærket! ALLE som har set mandens egen film "Sucker Punch" VED at den stinker herfra og til Hollywood! Virkelig en elendig elendig film!... Der imod har han instrueret "WatchMen" samt "300". Med "Man of Steel" har han igen en historie/manuskrift plantet foran sig (dette har han gudskelov ikke haft noget med og gøre!) og instruere blot filmen i sit eget vision! Sådan skal det være!

Warner Bros. hyrede Chris Nolan, som en slags "Godfather" på projektet (som de selv betegner ham som). Det var ham som hyrede Snyder som instruktøren og det var også ham som pegede Zack Snyder hen mod Henry Cavill i hovedrollen som Clark Kent/Superman... Tror virkelig denne film bliver overfed!

PS. HOLD ØJE MED DEN FØRSTE TEASER-TRAILER TIL FILMEN! (som debuterede til comic-con i forgårs!). Den spiller foran Dark Knight Rises i USA (ved ikke om dette også er tilfældet i DK, men så heldige er vi nok ikke?!). Anyways. Den skulle være PSYKO fed! Fik flere fans til at græde - like litterally! Den kommer online i aften! Hold øje med superherohype.com

Sider

Anonymuser/0
Du skal være logget ind for at skrive en anmeldelse.

Nyeste brugerkommentarer

Trine

Jeg læste om dette i avisen og blev faktisk glædeligt overrasket.

31 minutter siden
Christian

Goldie Hawn evt?......

2 dage siden
Lidauser/491363
llv
Lidauser/491363

Ok med en kvinde, så er det bare ikke en Bond film længere, det bliver måske en spændende agentfilm, men en James Bond ...eller 007- film bliver de

2 dage siden
Gitte

Jeg stemmer for at den næste James Bond bliver spillet af Tom Hardy. Han er fantastisk talentfuld og tilpas elegangt og britisk.

3 dage siden
Aage Michaeluser/5719
Aage Michaeluser/5719

god ide med en kvinde

3 dage siden

Aktive debatter